Έρχονται dedicated servers για το For Honor

Εντός Φεβρουαρίου. Πρώτα για PC, θα ακολουθήσουν οι κονσόλες.

Όπως ανακοίνωσε επισήμως η Ubisoft, το For Honor, το melee fighting παιχνίδι της, θα αποκτήσει σύντομα dedicated servers στην έκδοσή του για υπολογιστές, ενώ η αντίστοιχη αναβάθμιση στις εκδόσεις για τις κονσόλες θα συμβεί σύντομα μετά από αυτή των υπολογιστών. Η δημιουργία dedicated servers για το παιχνίδι αποτελεί ένα τμήμα της γενικότερης αναβάθμισης που κάνει η Ubisoft

στο παιχνίδι της και που θα ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου με την κυκλοφορία της πέμπτης σεζόν του, η οποία έχει τον τίτλο "Age of Wolves".

Η εφαρμογή των dedicated servers για το For Honor είχε ανακοινωθεί το περασμένο καλοκαίρι, ακολούθησε μια beta περίοδος δοκιμών τον Δεκέμβριο, που επίτρεψε στην ομάδα ανάπτυξης να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες, και τώρα είναι έτοιμοι να δοθούν στο κοινό. Αυτό θα συμβεί στις 19 Φεβρουαρίου, αρχικά μόνο για την έκδοση του τίτλου στους υπολογιστές.

Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου η εταιρεία, πέρα από τους dedicated servers, το For Honor θα δεχτεί αρκετές αλλαγές με τη σεζόν Age of Wolves, με updates στους πέντε Heroes, αλλαγές στην πρόοδο των παικτών, ranked play και άλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα