Έρχεται το Rad Rodgers από την THQ Nordic

Επιστροφή στα παλιά για PlayStation 4 και Xbox One.

Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι απέκτησε τα δικαιώματα για το franchise Rad Rogers -ένα όμορφο 2D platformer με ύφος και gameplay δανεισμένο από τη δεκαετία του 1990- και ότι σε συνεργασία με την Slipgate Studios –την developer του τίτλου-

θα εργαστούν για την κυκλοφορία του σε PlayStation 4 και Xbox One. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, η δημιουργός του τίτλου έχει εμπνευστεί από platformer παιχνίδια της δεκαετίας του 90, όπως τα Commander Keen, Conker, Ruff'n'Tumble και Jazz Jackrabbit.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι και την ιστορία του, το σενάριο έχει ως πρωταγωνιστή τον Rad, ένα νεαρό αγόρι που αγαπά πολύ τα video games. Μετά από έναν ύπνο που ήρθε έπειτα από πολλές ώρες gaming, ο Rad ξυπνά και βλέπει ότι η κονσόλα του ενεργοποιήθηκε από μόνη της και ένα πεδίο ενέργειας τον ρουφά εντός της τηλεόρασής του, όπου θα κληθεί να ζήσει μια περιπέτεια εντός ενός παιχνιδιού.

Θυμίζουμε ότι κυκλοφορεί από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς μια έκδοση του τίτλου για PC, έπειτα από μια επιτυχημένη καμπάνια στο KickStarter.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το launch trailer της PC έκδοσης του Rad Rodgers

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα