Έρχεται το Farming Simulator 18

Αρχικά διαθέσιμο για PS Vita και 3DS.

Με σχετική ανακοίνωσή τους, οι Giants Software και Focus Home Interactive αποκάλυψαν ότι το Farming Simulator 18, η πλέον πρόσφατη προσθήκη των εξομοιωτών αγροτικής ζωής, θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις αρχές του καλοκαιριού

Το νέο μέλος της σειράς θα δίνει την δυνατότητα

στους παίκτες να αποκτήσουν πρόσβαση σε πάνω από 50 γεωργικά μηχανημάτων από γνωστούς κατασκευαστές του χώρου. Στο Farming Simulator 18 οι παίκτες μεταφέρονται στον νότο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής όπου ανάμεσα στα ήδη διαθέσιμα προϊόντα για καλλιέργεια θα βρίσκονται και τα ηλιοτρόπια, ενώ για πρώτη φορά σε παιχνίδι της σειράς για φορητή συσκευή θα είναι δυνατή η εκτροφή χοίρων.

Μία πρώτη γεύση από τον τίτλο μπορείτε να πάρετε από τα screenshots που ακολουθούν. Τέλος, ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούνιο για το PlayStation VITA και το Nintendo 3DS, ενώ η πλέον πρόσφατη κονσόλα της Nintendo, το Switch, θα υποδεχτεί πολύ σύντομα το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς, το Farming Simulator 17.

ps vita3dsClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα