Στα μέσα Απριλίου το Wonder Boy: The Dragon’s Trap στις κονσόλες

Με την έκδοση για υπολογιστές να έρχεται αργότερα.

Το Wonder Boy: The Dragon’s Trap της Lizardcube, ένα remake του Wonder Boy 3 (1989), θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo

Switch στις 18 Απριλίου, σύμφωνα με την DotEmu –publisher του τίτλου-, με την έκδοση του σε υπολογιστές να γίνεται διαθέσιμη λίγες εβδομάδες αργότερα.

Το Wonder Boy: The Dragon’s Trap θα έχει ένα ολοκαίνουργιο εικαστικό –ζωγραφισμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι- και η μουσική του έχει ηχογραφηθεί από την αρχή. Επιπλέον θα δίνει την δυνατότητα εναλλαγής των γραφικών μεταξύ του παλιού και του remake, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα οποιαδήποτε συνδυασμού μεταξύ παλιού και νέου τόσο στα γραφικά αλλά και στον ήχο.

Τέλος θα υπάρχει ακόμα ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό στον τίτλο. Πιο συγκεκριμένα θα προσφέρεται η δυνατότητα cross save μεταξύ του remake και του πρωτότυπου τίτλου του Master System με την χρήση passcodes. Με άλλα λόγια το remake θα δημιουργεί passcodes που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο παλιό παιχνίδι, κάτι που θα χαροποιήσει τους retro οπαδούς του παιχνιδιού.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα