Έρχεται νέος τίτλος για τη σειρά Shadow Warrior

Με την αποκάλυψή του “λίαν συντόμως”. [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Φαίνεται ότι ένα νέο παιχνίδι της σειράς Shadow Warrior μπορεί να βρίσκεται στον ορίζοντα, με τους δημιουργούς του να μας" teas-άρουν" μια αποκάλυψη μέσω του επίσημου λογαριασμού της σειράς στο Twitter. Συγκεκριμένα, έγινε ένα tweet που περιέχει μια εικόνα που αναφέρει "κινηματογράφηση ενός teaser trailer σε εξέλιξη, ησυχία παρακαλώ!". Να σημειώσουμε ότι μετά το teaser tweet,

ακολούθησαν άλλα τρία tweet που περιείχαν τρεις εικόνες, λογικά μέσα από τον νέο τίτλο, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αυτό προφανώς οδήγησε τους θαυμαστές να υποθέσουν ότι θα μπορέσουμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο επόμενο παιχνίδι της σειράς Shadow Warrior σύντομα. Το πολωνικό στούντιο Flying Wild Hog, το οποίο είχε αναπτύξει τα Shadow Warrior και Shadow Warrior 2, έκανε επίσης retweet την εικόνα στον επίσημο λογαριασμό του, επιβεβαιώνοντας φαινομενικά ότι εξακολουθούν να εργάζονται στη σειρά.

Το εν λόγω teaser μπορεί να φαίνεται κάτι μικρό, αλλά τα δύο τελευταία παιχνίδια Shadow Warrior είχαν εκδοθεί από την Devolver Digital, και με τον εκδότη να έχει προγραμματίσει το «Devolver Direct» του το επόμενο Σαββατοκύριακο, είναι πολύ πιθανό ότι θα δούμε το teaser trailer τότε.

pic.twitter.com/hIygD0MWmX

Shadow Warrior (@ShadowWarrior) July 2, 2020

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Τελικά δεν χρειάστηκε να περιμένουμε μέχρι την παρουσίαση της Devolver Digital, καθώς πριν από λίγη ώρα είχαμε την δημοσίευση του teaser trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, για το Shadow Warrior 3, μαζί με κάποια στοιχεία για τον νέο τίτλο της σειράς.

Στο Shadow Warrior 3, θα έχουμε την επιστροφή του Lo Wang για ακόμη μια φορά, όπου θα τον βρει να έχει σχηματίζει μια απίθανη συμμαχία με τον πρώην εργοδότη και τον εχθρό του, Orochi Zilla, για να μπορέσει να ανακτήσει έναν αρχαίο δράκο που έχει "απρόθυμα απελευθερωθεί" από την αιώνια φυλακή του (όχι τόσο αιώνια, αφού είναι ελεύθερος). Συνδυάζοντας επιθέσεις με blades και σφαίρες, οι παίκτες θα εξερευνήσουν άγνωστα μέρη του κόσμου, καθώς βρίσκονται στα ίχνη του σκοτεινού θηρίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το Shadow Warrior 3 θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2021, χωρίς να έχουμε μέχρι στιγμής κάποια επιβεβαίωση για τις πλατφόρμες διάθεσης του. Περισσότερες λεπτομέρειες μαζί με ένα gameplay trailer για το Shadow Warrior 3, θα γίνουν διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του Devolver Direct στις 11 Ιουλίου.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα