Έρχεται νέο Demo για το Devil May Cry 5

Για Xbox One και PlayStation 4, μέσα στον επόμενο μήνα.

Η Capcom ανακοίνωσε ότι το Devil May Cry 5 θα αποκτήσει ακόμα ένα demo μέσα στον ερχόμενο μήνα, μετά το αποκλειστικό demo για το Xbox One

που είχε γίνει διαθέσιμο τον περασμένο Δεκέμβριο. Το εν λόγω demo αυτή τη στιγμή έχει κατέβει από το Store της Microsoft, αλλά όσοι το έχουν εγκατεστημένο στον σκληρό τους δίσκο, μπορούν να συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί του απρόσκοπτα.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο demo όταν αυτό κυκλοφορήσει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα περισσότερη "Smokin’ Sick" δράση με τον Nero, πιθανόν με τον Dante, και ίσως ακόμη και το νέο, τρίτο playable χαρακτήρα, τον V.

Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να κατεβάσουν το νέο demo του Devil May Cry 5 για Xbox One και PlayStation 4 από τις 7 Φεβρουαρίου, περίπου ένα μήνα πριν από την επίσημη ημερομηνία διάθεσης του τίτλου, που έχει οριστεί για τις 8 Μαρτίου.

Huge thanks to everyone who downloaded and tried out the #DMC5 Xbox One demo! As of today, it will no longer be available for download, but it's still playable if you have it on your system.

⚡️ A new demo is coming Xbox One and PS4 on Feb 7th! ⚡️ pic.twitter.com/VZLNAL2tAk

Devil May Cry 5 (@DevilMayCry) January 7, 2019ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα