Έρχεται και στις κονσόλες το Two Point Hospital

Προς το τέλος της χρονιάς για Xbox One, PS4 και Switch.

Μέσα από ένα trailer όπου πρωταγωνιστεί ο Dr. Clive Marmalade, η Sega και η Two Point Studios ανακοίνωσαν ότι το Two Point Hospital θα είναι έτοιμο για την κυκλοφορία του στις κονσόλες -Xbox

One, PlayStation 4 και Nintendo Switch- στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς. Να θυμίσουμε ότι ο τίτλος κυκλοφορεί για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές εδώ και περίπου ένα χρόνο (Αύγουστο του 2018).

Οι παίκτες, ως διαχειριστές του νοσοκομείου, θα είναι επιφορτισμένοι με την αντιμετώπιση αρκετών δύσκολων καταστάσεων που θα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο Two point Hospital. Διάφορες προκλήσεις θα δοκιμάσουν την ικανότητά τους να χτίζουν, να θεραπεύουν και να βελτιώνονται μέσα σε συχνά «περίεργες και δύσκολες περιστάσεις», καθώς εκπαιδεύουν το προσωπικό και βρίσκουν νέους τρόπους «εκμετάλλευσης» των διαφόρων χαρακτηριστικών του.

Το Two Point Hospital θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες περιέχοντας όλο το επιπλέον υλικό και λειτουργίες που έχει κυκλοφορήσει για την έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου του Interior Designer, της προσαρμογής των χαρακτήρων και των επεκτάσεων “Bigbot” και “Pebberley island”.

Το review μας για το πολύ καλό παιχνίδι της Two Point Studios θα το βρείτε εδώ.

ps4xbox oneswitch Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα