Εντός του τρέχοντος οικονομικού έτους η διάθεση του Rainbow Six: Quarantine

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του CEO της Ubisoft.

Το Rainbow Six: Quarantine θα γίνει διαθέσιμο πριν τον Απρίλιο του επόμενου έτους, συμφώνα με όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια του τελευταίου financial call της εταιρείας του ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot. Το παραπάνω αποτελεί το πρώτο δείγμα πληροφορίας

που γίνεται γνωστό για τον τίτλο από τη στιγμή της παρουσίασής του στη φετινή έκθεση E3 μέσω ενός trailer.

Συγκεκριμένα, ο Guillemot ανέφερε ότι ο προγραμματισμός για την κυκλοφορία του Rainbow Six: Quarantine έχει οριστεί για πριν το κλείσιμο του τρέχοντος οικονομικού έτους εάν όλα πάνε καλά. Το παραπάνω τοποθετεί την κυκλοφορία του τίτλου μεταξύ του Ιανουαρίου και Μαρτίου 2020, σε μια περίοδο που είναι ήδη «φορτωμένη» με μεγάλες κυκλοφορίες από την Ubisoft, καθώς γνωρίζουμε ήδη ότι η εταιρεία έχει προγραμματίσει για κυκλοφορία το Gods & Monsters στα τέλη Φεβρουαρίου και το Watch Dogs: Legion για τις αρχές Μαρτίου.

Ο Guillemot σημείωσε ότι το παιχνίδι θα χαρακτηρίζεται από "το αποδεδειγμένο gameplay του Rainbow Six Siege Outbreak", ενός time-limited PvE event στο multiplayer team-based shooter. Στο εν λόγω event οι Operators μάχονταν ενάντια σε μια εξωγήινη απειλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα