Πρώτες επίσημες πληροφορίες για το PES 2018

Ημερομηνία κυκλοφορίας και teaser trailer για τον τίτλο.

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου μέλους της σειράς Pro Evolution Soccer ενώ έγιναν γνωστές οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για τον τίτλο. Το Pro Evolution Soccer

2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και υπολογιστές.

Σύμφωνα με την Konami το gameplay του τίτλου θα έχει αρκετές βελτιώσεις σε τομείς όπως η ταχύτητα του παιχνιδιού, οι τρίπλες, καθώς και στην εκτέλεση των στημένων φάσεων. Το Real Touch+ σύστημα υπόσχεται περισσότερο έλεγχο στο πώς "κοντρολάρει" ο παίκτης τη μπάλα και επιτρέπει σε πολλά σημεία του σώματός του να αλληλεπιδράσουν με αυτήν. Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα η Konami υπόσχεται βελτίωση του φωτισμού τόσο από τους προβολείς του γηπέδου όσο και το φυσικό φωτισμό σε αγώνες που διεξάγονται υπό το φως του ήλιου. Τα γήπεδα Camp Nou και Signal Iduna Park, των Barcelona και Borussia Dortmund αντίστοιχα, έχουν μοντελοποιηθεί με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και πλέον θα υπάρχουν πλάνα και από τα -βασισμένα στην πραγματικότητα- τούνελ εισόδου στο γήπεδο. Τα μοντέλα των ποδοσφαιριστών έχουν αλλάξει εντελώς με ιδιαίτερη προσοχή στην προσαρμογή της ενδυμασίας πάνω σε αυτά. Τέλος, έχει γίνει photo scan στα τατουάζ όλου του σώματος των παικτών που ανήκουν σε ομάδες οι οποίες συνεργάζονται στενά με την Konami.

Ένα νέο online mode 2vs2 και 3vs3 θα κάνει την εμφάνισή του στο παιχνίδι, το οποίο θα υποστηρίζει local co-op ενώ στο κλασικό Master League έχουν προστεθεί pre-season τουρνουά και pre-match interviews. Όσον αφορά την PC έκδοση του τίτλου -για την οποία υπήρχαν πολλά παράπονα τα προηγούμενα χρόνια- η Konami αναφέρει ότι πλέον θα είναι στα επίπεδα των εκδόσεων των κονσολών της τρέχουσας γεννιάς.

Περισσότερα για το PES 2018 και πληροφορίες για τις διαφορετικές εκδόσεις του, θα βρείτε στο site του παιχνιδιού, ενώ μέσα στον παρακάτω player θα βρείτε το teaser trailer του τίτλου. Περισσότερες πληροφορίες για το PES 2018 θα γίνουν γνωστές στις 13 Ιουνίου με την κυκλοφορία του full trailer του τίτλου.

ps3pcps4x360xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα