Ανακοινώθηκε η Early Access του Edge of Eternity

Μέσω Steam, στις 29 Νοεμβρίου.

Η Playdius Games και το Midgar Studio ανακοίνωσαν τη Steam Early Access του Edge of Eternity για PC, η οποία θα γίνει διαθέσιμη στις 29 Νοεμβρίου. Ο στόχος αυτής της ενέργειας, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του Midgar Studio,

είναι ο εξής: "Το Edge of Eternity έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με τα πρώιμα στάδια που είχαμε παρουσιάσει στην αρχή του Kickstarter, οπότε μέσω του Early Acess, παρέχουμε τη δυνατότητα στο κοινό να παρατηρήσει την εξέλιξη και τις αλλαγές που έχουμε πραγματοποιήσει. Παράλληλα, αυτή η κίνηση θα βοηθήσει και στη βελτίωση του τίτλου, εφόσον μέσω του Early Access θα ληφθεί υπόψη και το feedback του κοινού, το οποίο ελπίζουμε με τις παρατηρήσεις του και την ενασχόλησή του με το παιχνίδι, να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την τελική έκδοση του τίτλου".

Το Edge of Eternity, σύμφωνα με τους δημιουργούς, θα προσφέρει μια ενδιαφέρουσα JRPG ιστορία, με καλογραμμένους χαρακτήρες όπου θα υπάρχουν ανατροπές. Επιπροσθέτως, το σύστημα μάχης θα παρέχει στρατηγική, μέσω της αξιόποιησης του περιβάλλοντος, στο οποίο θα τοποθετούνται παγίδες ώστε να αποκτούν οι ήρωες το πλεονέκτημα ενώ ο κόσμος θα προβάλλει μοναδικά περιβάλλοντα. τα οποία θα συνοδεύονται από quests που θα επιλύονται με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους και αναλόγως τις επιλογές θα υπάρχουν και οι αντίστοιχες συνέπειες.

Υπενθυμίζουμε πως η τελική έκδοση του Edge of Eternity -με άγνωστη (ακόμη) ημερομηνία κυκλοφορίας- θα γίνει διαθέσιμη σε PlayStation 4, Xbox One και PC. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανακοίνωσης του τίτλου για την Early Access.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα