Teaser trailer για το Valkyrie Profile: Lenneth

Επιστροφή της Lenneth στη νέα γενιά;

Η Square Enix δημοσίευσε ένα teaser trailer για το Valkyrie Profile: Lenneth, ενώ παράλληλα δημιούργησε και ένα λογαριασμό Twitter, στον οποίο η εταιρία θα παρέχει πληροφορίες για τον τίτλο. Το Valkyrie Profile: Lenneth είναι η επανακυκλοφορία του πρώτου τίτλου Valkyrie Profile (από το 2000), το οποίο κυκλοφόρησε το 2006 στο

PSP.

Αν και η Square Enix έκανε τις παραπάνω διενέργειες, δεν παραχώρησε πληροφορίες για το αν η νέα έκδοση θα είναι μια επανακυκλοφορία στα συστήματα νέας γενιάς ή μια επανέκδοση του τίτλου, όπως έξαλλου έγινε με τις πρόσφατες περιπτώσεις των Romancing Saga 2, Secret of Mana και Chrono Trigger. Εκτός αυτού, μην ξεχνάμε πως ο τελευταίος τίτλος της δημοφιλούς JRPG σειράς είχε κυκλοφορήσει στις mobile συσκευές, μόνο στην Ιαπωνία, με τίτλο Valkyrie Anatomia: The Origin, το 2016.

Αυτό δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε να κάνουμε με μια αποκλειστική κυκλοφορία για mobile συσκευές. Οπότε, στην παρούσα φάση αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από την ιαπωνική εταιρία, ώστε να μάθουμε το μέλλον του συγκεκριμένου project.

Keywords
Τυχαία Θέματα