Έρχεται εικονογραφημένο μυθιστόρημα με θέμα το Dishonored 2

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες από την Titan Comics.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της σειράς Dishonored, αφού η Titan Comics ανακοίνωσε σύντομα θα κυκλοφορήσει σε ολοκληρωμένη μορφή το εικογραφημένο μυθιστόρημά της που είναι βασισμένο στη σειρά της Arkane. Η ιστορία του Dishonored: The Peeress and The Price ξεκινάει λίγο μετά το τέλος του DIshonored 2, με την Emily και τον Corvo να επιστρέφουν

στο Dunwall, όπου έχουν να αντιμετωπίσουν ένα νέο εχθρό. Ο Michael Moreci (Suicide Squad: Secret Files, Roche Limit) είναι ο συγγραφέας του μυθιστορήματος, ενώ η Mattia Iacono (Dark Souls κόμικ) και o Andrea Olimpieri είναι υπεύθυνοι για τη σχεδίαση και το χρωματισμό του. Το πρώτο τεύχος του The Peeress and The Price είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017, ενώ το δεύτερο -και τελευταίο- τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το συγκεκριμένο μυθιστόρημα είναι το δεύτερο που βασίζεται στην σειρά Dishonored, καθώς πίσω στο 2016 είχε κυκλοφορήσει το Dishonored: The Wyrmwood Deceit, το οποίο αφηγούνταν τα γεγονότα μετά το τέλος του πρώτου Dishonored, πάλι από τα χέρια της Titan Comics, με τον Andrea Olimpieri να ήταν και τότε υπεύθυνος για την εικονογράφησή του. Η διάθεση του Dishonored: The Peeress and The Price θα ξεκινήσει από τις 20 Φεβρουαρίου, με το μέγεθός του να είναι 64 σελίδες και τη τιμή του να ανέρχεται στα $16.99/ £13.99.

Keywords
Τυχαία Θέματα