Επιβεβαιώθηκε το sequel του Cyberpunk με το κωδικό όνομα “Orion”

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά μια σειρά από projects, συμπεριλαμβανομένου ενός sequel του Cyberpunk 2077, με την κωδική ονομασία “Orion”, το οποίο υπόσχεται να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του συγκεκριμένου σύμπαντος.

Η CD Project RED έχει αναλάβει επίσης την ανάπτυξη μιας νέας τριλογίας Witcher.

Ο πρώτος τίτλος αυτής της τριλογίας έχει την κωδική ονομασία “Project Polaris” και απασχολεί περισσότερα από 150 άτομα. Το πλάνο της τριλογίας είναι να διατεθεί, στο σύνολό της, σε διάστημα έξι χρόνων, έπειτα από την έκδοση του Polaris.

Το σύμπαν του Witcher δεν σταματάει εδώ καθώς ένα 3rd party studio, το οποίο απαρτίζεται και από άτομα που είχαν δουλέψει παλιότερα στα Witcher, έχει αναλάβει την ανάπτυξη ενός “story-driven, single player, open-world RPG” τοποθετημένο στο συγκεκριμένο σύμπαν αλλά με εντελώς διαφορετική ιστορία από αυτήν του Project Polaris.

Επιπλέον, η Molasses Flood, το στούντιο που η CD Projekt απέκτησε πριν από περίπου ένα χρόνο, έχει αναλάβει ένα ακόμα Witcher που θα περιέχει στοιχεία multiplayer, πέρα από το single player κομμάτι του.

Τέλος, έγινε γνωστό πως υπάρχει στα πολύ πρώιμα στάδια το λεγόμενο “Project Hadar”, ένα ολοκαίνουριο IP που θα είναι εξολοκλήρου ανεπτυγμένο από τη CD Projekt.

pic.twitter.com/yrIj5A8nC1

— CD PROJEKT IR (@CDPROJEKTRED_IR) October 4, 2022

Δεν υπάρχει κανένα παράθυρο κυκλοφορίας για τα παραπάνω projects, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά για να μάθουμε νέες πληροφορίες.

The post Επιβεβαιώθηκε το sequel του Cyberpunk με το κωδικό όνομα “Orion” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα