Πρώτο επίσημο gameplay δείγμα από το remake του Dead Space

Όπως είχαν υποσχεθεί οι EA και Motive Studio, έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα γραφής gameplay για το remake του Dead Space, παρουσιάζοντας τον Isaac Clarke να περιφέρεται στα γνώριμα μονοπάτια του USG Ishimura, προσπαθώντας να παραμείνει ζωντανός ενάντια στις επιθέσεις των Necromorphs.

Κατά τη διάρκεια του trailer, ακούμε τη φωνή του Isaac (κάτι που απουσίαζε από τον πρωτότυπο τίτλο), καθώς και μερικά από τα audio logs από την Nicole. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με το παιχνίδι του 2008 αναμφίβολα

θα θυμηθούν μερικά από τα «φρικτά αξιοθέατα» και τους ήχους του USG Ishimura, τα οποία αποδίδονται μέσα από μία πλήρως ανανεωμένη μηχανή γραφικών.

Να θυμίσουμε ότι στέλεχος της Motive Studio είχε αναφέρει πως από το πρώτο λεπτό του παιχνίδιου έως και τους τίτλους τέλους η εμπειρία θα μεταφέρεται ως ένα αδιάκοπο μονόπλανο, κάτι που βέβαια σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν φανερά loadings αλλά ούτε και εναλλαγές καμερών στη δράση ή στις cutscenes.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο gameplay trailer του Dead Space παρακάτω, για μια έντονη δόση sci-fi survival horror δράσης.

Η άφιξη του remake του Dead Space αναμένεται για τις 27 Ιανουαρίου 2023 για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC.

The post Πρώτο επίσημο gameplay δείγμα από το remake του Dead Space appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα