Επιβεβαιώθηκε η υποστήριξη 4k στο Resident Evil 2 Remake

Στις αναβαθμισμένες εκδόσεις των κονσόλων.

Η Capcom επιβεβαίωσε ότι στο Resident Evil 2 Remake θα υπάρχει υποστήριξη για 4k αναλύσεις στα Xbox One X και PlayStation 4 Pro, όπως επίσης και ένα performance mode που θα «τρέχει»

στα 60 frames per second. Όπως συμβαίνει σχεδόν με όλους τους τίτλους που τρέχουν στις δυνατές κονσόλες, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα επιλογής μεταξύ των δυο modes, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Το 4k mode θα επικεντρώνεται στο να προσφέρει την όσο καλύτερη οπτικά λεπτομέρεια σε 4k ανάλυση στα 30 fps, ενώ το performance mode θα βελτιστοποιεί το παιχνίδι στα 60 fps, πιθανώς στα 1080p. Όσο για τις απλές κονσόλες, σύμφωνα με τον Mike Lunn, Brand Manager της Capcom, η εταιρεία στοχεύει σε ένα υψηλό frame rate, που ακόμα δεν έχει καθοριστεί. Θυμίζουμε ότι ο τίτλος αποτελεί ένα ολοκληρωτικά remake του πρωτότυπου survival horror τίτλου του 1998, με την μόνη διαφορά να είναι ότι έχει υιοθετηθεί μια over the shoulder κάμερα τρίτου προσώπου, σε αντίθεση με τις γωνίες στατικής κάμερας που υπήρχε στο πρωτότυπο παιχνίδι.

Το Resident Evil 2 Remake θα γίνει διαθέσιμο στις 25 Ιανουαρίου για Xbox One, PlayStation και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα