Το Xiaomi Mi 8 έρχεται Ευρώπη τον Αύγουστο με τιμή 480 ευρώ;

Techblog.gr

Σύμφωνα με αναφορά από το WinFuture, που επικαλείται με τη σειρά του ελβετικές πηγές, το Xiaomi Mi 8 που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά της Κίνας θα ξεκινήσει να πωλείται στην ευρωπαϊκή ήπειρο τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η Xiaomi παρουσίασε τον περασμένο Μάιο τρεις διαφορετικές εκδόσεις της νέας ναυαρχίδας της. To Mi 8, τo Mi 8 SE και το Mi 8 Explorer Edition. Σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται πληροφορίες και στοιχεία που έχουν στα χέρια τους αντιπρόσωποι και

retailers από την υπηρεσία διανομής Alltron στη χώρα της Ελβετίας, στην Ευρώπη αναμένουνε μονάχα την πρώτη έκδοση. Τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους.

Το Mi 8 θα έρθει αρχικά σε δύο εκδόσεις αναφορικά με τη μνήμη, 6GB RAM + 64GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και 6GB RAM + 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι το μαύρο και το μπλε. Όσον αφορά τώρα στην τιμή του στην Ευρώπη το Xiaomi Mi 8 είναι εισηγμένο στην Ελβετία στην τιμή των 549 και 599 φράγκων, ανάλογα με την έκδοση. Αυτό ισοδυναμεί με σχεδόν 480 ευρώ για την 64άρα έκδοση και 520 ευρώ για την 128άρα.

Αν ισχύουν τα παραπάνω η συσκευή έρχεται αρκετά πιο ακριβά εν συγκρίσει με τις τιμές στην Κίνας (κάτι που το περιμέναμε έτσι κι αλλιώς) αλλά και πάλι αρκετά φθηνότερα σε σύγκριση με τις κορυφαίες ναυαρχίδες άλλων κατασκευαστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα