Διέρρευσε gameplay video από το multiplayer του Call of Duty: Black Ops Cold War

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη αποκάλυψη.

Με την επίσημη αποκάλυψή του να απέχει μόλις λίγες ημέρες, πρόβαλε στη δημοσιότητα ένα gameplay video από το multiplayer τμήμα του νεοανακοινωθέντος Call of Duty: Black Ops Cold War, εν μέσω ατυχούς διαρροής από πιθανή preview έκδοση του παιχνιδιού, που πραγματοποιήθηκε υπό τη μοφφή ατυχήματος ενός streamer στο Twitch.

Στο εν λόγω

video 6 περίπου λεπτών, βλέπουμε έναν αγώνα δύο αντίπαλων ομάδων των έξι ατόμων (6vs6), με φόντο το Μαϊάμι της Φλόριντα, στον οποίο οι παίκτες έχουν υπό την προστασία τους ένα "πολύ σπουδαίο προσώπο", ενώ σύμφωνα με αναφορές, λέγεται πως το multiplayer κομμάτι του νέου τίτλου -εν αντιθέσει με εκείνο του Modern Warfare- δεν θα επιτρέπει την πρόσβαση του παίκτη σε εσωτερικούς χώρους, καθώς επίσης θα απουσιάζει και η ικανότητα του χαρακτήρα για tactical sprint. Η μπάρα ζωής των εχθρών βρίσκεται ακριβώς επάνω από τα κεφάλια τους, με τον χρόνο που απαιτείται για την εξόντωση ενός παίκτη (time-to-kill) να παρουσιάζεται αυξημένος συγκριτικά με το προηγούμενος μέρος της σειράς, με την πιθανότητα, ωστόσο, αυτό το αποτέλεσμα να οφείλεται στο ενεργό spectator mode, που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση αγώνων.

Η επίσημη αποκάλυψη του multiplayer τμήματος από το επερχόμενο, νέο μέρος της σειράς Call of Duty, έχει προγραμματιστεί από την Activision για τις 9 Σεπτεμβρίου, μέσω ζωντανής μετάδοσης από το Twitch.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, με την "αναβαθμισμένη" έκδοσή του για τις κονσόλες της νέας γενιάς να κάνει την εμφάνισή της με την κυκλοφορία τους εντός της φετινής εορταστικής περιόδου. Αναλυτικές πληροφορίες για την συμβατότητα του παιχνιδιού μεταξύ των κονσολών της προηγούμενης και της επόμενης γενιάς, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα υποστήριξης της Activision στο διαδύκτιο.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα