Συνεχίζονται οι αναφορές για την ύπαρξη του Xbox Series S

Όπως εντοπίστηκε από χρήστη στο Twitter, για ακόμα μία φορά.

Ακόμα μία αναφορά που προμηνύει την ύπαρξη του Xbox Series S είδε το φως της δημοσιότητας, με την ομάδα του Xbox να επιλέγει για ακόμα μία φορά να μην "ανοίγει" τα χαρτιά της για την επόμενη γενιά.

Όπως εντοπίστηκε από τον χρήστη "BraviaryBrendan" στο Twitter,

επάνω σε μία από τις προ-πληρωμένες κάρτες για τη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, το "Game Pass Ultimate", που προσφέρονται παράλληλα με την αγορά χειριστηρίων για το Xbox, αναγράφεται: "Απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερα από 100 υψηλής ποιότητας παιχνίδια σε Xbox Series X|S, Xbox One και Windows 10."

I got a new controller for my Xbox since mine was broken. Interestingly enough, the Game Pass Ultimate trial code sheet mentions the unannounced @Xbox Series S. It’s definitely a thing. pic.twitter.com/GX1rOYG5g7

— Brendan (@BraviaryBrendan) August 31, 2020

Πρόκειται για μία φθηνότερη και ταυτόχρονα μειωμένης επεξεργαστικής ισχύος έκδοση του Xbox Series X, με την οποία η Microsoft προσφέρει στην κοινότητα μία οικονομικότερη πρόταση για την επόμενη γενιά, και παρόλο που έχουν γίνει πολλαπλές αναφορές σχετικά με την ύπαρξή της, η αμερικανική εταιρεία δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως επάνω στο συγκεκριμένο θέμα, με τη σχετική φημολογία να ξεκινάει νωρίτερα το περασμένο έτος, κάνοντας λόγο για την ετοιμασία ενός υποδεέστερου μοντέλου, με χρήση της κωδικής ονομασίας "Lockhart". Πριν περίπου από ένα μήνα, είχε επίσης εντοπιστεί παρόμοια αναφορά και στις δύο εκδόσεις της νέας κονσόλας της Microsoft, σε συσκευασία για το νέο χειριστήριο του Xbox.

Δεδομένου του τρέχοντος μήνα, της σιγής ιχθύος και από τις δύο πλευρές -καθώς ελάχιστα πράγματα είναι αυτά που γνωρίζουμε για τα νέα συστήματα, με την επόμενη γενιά να βρίσκεται προ των πυλών- και του εναπομείναντος χρονικού περιθωρίου έως την κυκλοφορία των νέων συστημάτων, που όλο και περισσότερο "στενεύει", μπορούμε πλέον να πούμε, έχοντας τις πιθανότητες με το μέρος μας, ότι η συνεχή αδράνεια των εταιρείων θα λάβει σύντομα τέλος, και η βιομηχανία θα ξεκινήσει να κυλάει στους ρυθμούς της επερχόμενης, ένατης γενιάς συστημάτων.

Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα