Επίσημο το Resident Evil 8

Βιολογικός τρόμος στο χωριό.

Μέσω ενός trailer, η Capcom επιβεβαίωσε και επίσημα την έλευση του νεότερου μέλους της σειράς Resident Evil, το όνομα αλλά και η πλοκή του οποίου έρχεται σε πλήρη ταύτιση με μια σειρά φημών που είχαν κυκλοφορήσει πριν από μερικούς μήνες.

Το Resident Evil 8: Village επιστρέφει σε μια περιπέτεια που εκτυλίσσεται σε προοπτική πρώτου

προσώπου, με πρωταγωνιστή για μια ακόμα φορά τον Ethan από το RE7, αλλά και τον Chris Redfield, στο γνώριμο ρόλο του εξολοθρευτή τεράτων. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα απομονωμένο χωριό, το οποίο καταδυναστεύεται από βιολογικά τέρατα, αλλά και από πλάσματα που έρχονται κατευθείαν από τα παραμύθια. Επίσης, η Capcom υπόσχεται ότι ένας χαρακτήρας θα ολοκληρώσει την ιστορία του σε αυτό το κεφάλαιο, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει αν αναφέρεται στον Ethan ή τον Chris.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της ανακοίνωσης του τίτλου στον ακόλουθο player. To Resident Evil 8: Village αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη χρονιά για το PlayStation 5, χωρίς φυσικά να αποκλείεται παράλληλη κυκλοφορία σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Xbox Series X και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

PS5
Keywords
Τυχαία Θέματα