Ανακοινώθηκε το remaster του XIII

Κοντά μας τον Νοέμβριο για κονσόλες και PC.

Οι Microids και PlayMagic –publisher και developer αντίστοιχα- έκαναν γνωστό ότι το πολυαναμενόμενο remake του XIII θα κυκλοφορήσει τελικά τον ερχόμενο Νοέμβριο, μετά από μια “καθυστέρηση” ενός χρόνου, καθώς είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2019.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη δουλειά της PlayMagic μέχρι τώρα. Ο πρόσθετος χρόνος ανάπτυξης θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στο επίπεδο γυαλίσματος του τίτλου που έχουμε βάλει ως στόχο", είχε δηλώσει ο Head

of Production της Microids, François Coulon, όταν είχε ανακοινωθεί η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του τίτλου.

Ο πρωτότυπος first person shooter τίτλος είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά για Xbox και PS2 το 2003, έχοντας βασιστεί στο ομώνυμο βελγικό κόμικ. Σε αυτό, οι παίκτες αναλάμβαναν τον ρόλο του Thirteen, ενός πράκτορα που ξυπνά στην παραλία του Brighton χωρίς να θυμάται ποιος είναι, και σύντομα μαθαίνει ότι κατηγορείται για δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ.

Το remake του XIII έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 10 Νοεμβρίου 2020. Επίσης θα θα υπάρξει μια Limited Edition για τις κονσόλες, περιέχοντας το παιχνίδι, ένα steelbook, τρεις art cards και το Golden XIII weapons skin pack DLC.

pcps4xbox oneswitchClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα