Αναβολή της διάθεσης του The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.

Σε μήνυμά του στο κοινό, ο διευθύνων σύμβουλος της Supermassive Games και εκτελεστικός παραγωγός του The Dark Pictures Anthology: Little Hope, Pete Samuels, ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταφορά της κυκλοφορίας του The Dark Pictures Anthology: Little Hope αργότερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως αν και η ανάπτυξη του τίτλου προχωρούσε κανονικά, παρά το γεγονός ότι τα

200 μέλη της ομάδας ανάπτυξης εργάζονταν από το σπίτι, το στούντιο ανάπτυξης αποφάσισε, εν τέλει, να καθυστερήσει την κυκλοφορία του τίτλου για κάποιο διάστημα. Βασικός λόγος για αυτή την αναβολή ήταν η ανάγκη να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων όσων αναμείχθηκαν με την ανάπτυξη του τίτλου, από τους προγραμματιστές, μέχρι τους ηθοποιούς και όλους όσους προσέφεραν τις ικανότητές τους για να ολοκληρωθεί ο τίτλος. Για την ώρα, το στούντιο ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου όσον αφορά στην ομαλή διεξαγωγή της ανάπτυξης, η οποία αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς όταν αποφασιστεί πως είναι πλέον ασφαλές να γίνει αυτό.

Στο The Dark Pictures Anthology: Little Hope παρακολουθούμε την ιστορία ενός καθηγητή και των τεσσάρων μαθητών του, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα χωριό καλυμμένο με μια τεράστια ομίχλη, με την εξέλιξη του τίτλου να αλλάζει ανάλογα με τις αποφάσεις που παίρνει ο παίκτης. Το The Dark Pictures Anthology: Little Hope αναμένεται να διατεθεί για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές εντός του φθινοπώρου που θα διανύσουμε.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα