Επάνω σε έναν ολοκαίνουργιο τίτλο εργάζεται η Blizzard

Η Blizzard αποκάλυψε την ύπαρξη ενός “μη ανακοινωμένου survival τίτλου” που θα διεξάγεται σε ένα εντελώς νέο σύμπαν.

Σε μια ανάρτηση στο Twitter ο επίσημος λογαριασμός της Blizzard ανακοίνωσε ότι προσλαμβάνει προγραμματιστές για να βοηθήσουν στη δημιουργία «ενός survival

τίτλου σε ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν”. Μαζί με τη δημοσίευση, είχαμε πιθανώς κάτι που φαίνεται να είναι η πρώτη εικόνα του project, που δείχνει έναν χαρακτήρα που κρατά ένα τσεκούρι, ντυμένο με πανοπλία, γούνα και στολίδια που φαίνονται να είναι από κόκκαλα δράκου.

We’re building a survival game in an all-new universe.

Join us in writing our next chapter: https://t.co/yf7W5p9ERQ pic.twitter.com/vWtkDYh1kX

Blizzard Entertainment (@Blizzard_Ent) January 25, 2022

“Η Blizzard ξεκινά την επόμενη αποστολή μας”, αναφέρει η πρόσκληση εργασίας στον επίσημο ιστότοπο της Blizzard. “Προχωράμε σε ένα ταξίδι σε ένα εντελώς νέο σύμπαν, σπίτι ενός ολοκαίνουργιου παιχνιδιού επιβίωσης για υπολογιστές και κονσόλες. Ένας τόπος γεμάτος ήρωες, που δεν έχουμε ακόμη γνωρίσει, ιστορίες που πρέπει να ειπωθούν, ακόμα και περιπέτειες που πρέπει να ζήσουμε. Ένα τεράστιο πεδίο δυνατοτήτων, που περιμένει να το εξερευνήσετε”.

Η Blizzard αναφέρει επανειλημμένα το “ολόκληρο νέο σύμπαν” στην ανακοίνωση, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η Blizzard δεν δημιουργεί συχνά ολοκαίνουργια IP. Συγκεκριμένα το Overwatch, που κυκλοφόρησε το 2016, ήταν το πρώτο νέο IP της Blizzard εδώ και δεκαοκτώ χρόνια.

Αυτός ο νέος τίτλος επιβίωσης βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του, σύμφωνα πάντα με τη Blizzard, αλλά σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC.

The post Επάνω σε έναν ολοκαίνουργιο τίτλο εργάζεται η Blizzard appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα