Ξεπέρασε τα 5,7 εκατ. αντίτυπα το Resident Evil Village

Οι πωλήσεις του τελευταίου Resident Evil, του Village έχουν ξεπεράσει τα 5,7 εκατομμύρια αντίτυπα, όπως έκανε γνωστό η Capcom. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε τους εντυπωσιακούς αριθμούς των πωλήσεων για το πρόσφατο νέο κεφάλαιο της σειράς Resident Evil

μέσα από την πιο πρόσφατη έκθεση κερδών της για το 3ο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού της έτους, το οποίο λήγει στις 31 Μαρτίου 2022.

“Το Resident Evil Village ξεπέρασε τις 5,7 εκατομμύρια μονάδες. κέρδισε συνολικά 4 βραβεία στα Golden Joystick Awards 2021, συμπεριλαμβανομένου του Ultimate Game of the Year”, αναφέρεται στην έκθεση.

Θυμίζουμε ότι το Resident Evil Village κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021 για υπολογιστές και οικιακές κονσόλες, κάτι που σημαίνει ότι η Capcom κατάφερε να πουλήσει όλα αυτά τα αντίτυπα σε λιγότερο από 9 μήνες, καθιστώντας έτσι το Village τον τίτλο με τις ταχύτερες πωλήσεις στο Resident Evil franchise μέχρι σήμερα – ένα κατόρθωμα που η Capcom είχε ήδη κάνει γνωστό τον Μάιο του περασμένου έτους, όταν ανακοίνωσε ότι το Village πούλησε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα σε μόλις 19 ημέρες από την κυκλοφορία του.

Ως μέτρο σύγκρισης αναφέρουμε ότι ο προκάτοχος του Village, το Resident Evil 7 Biohazard, κατάφερε να πουλήσει 5,7 εκατομμύρια αντίτυπα σε 1,5 χρόνο, ενώ περίπου 5,2 εκατομμύρια αντίγραφα του Resident Evil 6 πουλήθηκαν μέσα στον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας του, το 2012/2013.

Το Resident Evil Village είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X/S.

The post Ξεπέρασε τα 5,7 εκατ. αντίτυπα το Resident Evil Village appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα