Ενισχύεται η CD Projekt RED

Ίδρυσε νέο studio στην Πολωνία.

Η CD Projekt RED, το studio ανάπτυξης πίσω από τα The Witcher, Cyberpunk 2077 και GWENT, ανακοίνωσε ότι ίδρυσε ένα ακόμα studio, το τρίτο της, στο Wroclaw (νοτιοδυτική Πολωνία), το οποίο θα ενώσει δυνάμεις του με τα studio

της εταιρείας σε Βαρσοβία και Κρακοβία. Μαζί, τα τρία studio θα προχωρήσουν την ανάπτυξη του Cyberpunk 2077, το οποίο αποτελεί μια πολύ ευχάριστη είδηση για όσους αναμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του sci-fi RPG τίτλου της CD Projekt RED.

Σε δηλώσεις του, ο διευθύνοντας σύμβουλος και πρόεδρος της CD Projekt RED, Adam Kicinski, ανέφερε τα έξης: “Το Wroclaw είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο τεχνολογικά προηγμένες πόλεις της Πολωνίας και ένα πεδίο για σοβαρό δημιουργικό ταλέντο. Νομίζω ότι το πεδίο των τρεχόντων και μελλοντικών project μας, καθώς και όλο το πακέτο που εισάγουμε, θα τραβήξει ανθρώπους που δίσταζαν να μετακομίσουν στη Βαρσοβία ή στην Κρακοβία”. Το νέο studio μέχρι στιγμής αποτελείται από 18 βετεράνους της βιομηχανίας των video games, με τον πυρήνα του να αποτελεί η Strange New Things.

Keywords
Τυχαία Θέματα