Εμφάνιση του Dead Island 2 στο Opening Night Live της Gamescom

Η Deep Silver και η Dambuster Studios αποκάλυψαν ότι το Dead Island 2 έχει, επιτέλους, ημερομηνία κυκλοφορίας, παρουσιάζοντας το παιχνίδι με ένα CG trailer και μέσα από ένα νέο gameplay video. Χωρίς να τσιγκουνεύεται τη βία, το αίμα και τους τεμαχισμούς, το νέο gameplay video του Dead Island 2 παρουσιάζει το κατεστραμμένο σκηνικό του στο Los Angeles

και το καστ των zombie slayers.

Όποιον από τους έξι μοναδικούς χαρακτήρες του Dead Island 2 και αν επιλέξουμε για να παίξουμε (θα υποστηρίζει co-op για έως και τρεις παίκτες), θα έχουμε δαγκωθεί και μολυνθεί, αλλά η ανοσία μας, μας έχει χρησιμεύσει μόνο για να ενισχύσει τη δύναμή μας. Ως εκ τούτου, θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον ιό που ρέει στις φλέβες μας και να «βάψουμε» κόκκινους τους δρόμους του Los Angeles, καθώς αναζητάμε να βρούμε την αλήθεια πίσω από το ξέσπασμα από τα περίχωρα του Beverly Hills μέχρι τη Venice Beach.

Το Dead Island 2 θα διαθέτει βίαιες μάχες σώμα με σώμα πρώτου προσώπου και ένα μεγάλης κλίμακας RPG sandbox κόσμο για εξερεύνηση, καθώς και μια εκτεταμένη σουίτα όπλων και επιλογών προσαρμογής τους, skill trees και άμεσο ability re-spec ώστε να μπορούμε να δοκιμάζουμε διαφορετικά builds και δεκάδες τύπους zombie.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι το Dead Island 2 ανακοινώθηκε πριν από επτά χρόνια και έχει περάσει από πολλούς developers -από την Techland, στη Yager Development, στη Sumo Digital και τέλος στην Dambuster Studios.

Το Dead Island 2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 3 Φεβρουαρίου 2023.

The post Εμφάνιση του Dead Island 2 στο Opening Night Live της Gamescom appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα