Η LG ενισχύει και προωθεί την εξατομίκευση στον κλάδο της φιλοξενίας

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μία μεγάλη σειρά από ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προηγμένες Digital Signage λύσεις, που θα παρέχουν στους επισκέπτες ευχάριστες και ενημερωτικές υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Οι καθηλωτικές οθόνες της LG μπορούν να αποτελέσουν την γέφυρα για καλύτερη επικοινωνία με τους επισκέπτες στον κλάδο της φιλοξενίας και να φέρουν τους επαγγελματίες

του κλάδου πιο κοντά στον στόχο της μακροπρόθεσμης επιτυχίας.

Στα ξενοδοχεία, οι τηλεοράσεις και οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς δημιουργούν την πρώτη εντύπωση στον επισκέπτη τόσο για τα δωμάτια όσο και για τους υπόλοιπους χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας. Οι τεχνολογίες οθόνης που χρησιμοποιεί η LG έχουν αναπτυχθεί και εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και λύσεων, που μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν σχεδόν σε οποιαδήποτε ανάγκη και χώρο.

Δωμάτια

H LG διαθέτει μια ευρεία γκάμα τηλεοράσεων, ειδικά σχεδιασμένες για την αγορά των ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, που ξεχωρίζουν για τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και τα premium χαρακτηριστικά τους. Οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις ξενοδοχειακές τους υπηρεσίες δημιουργώντας μοναδικό περιεχόμενο με την LG Pro:Centric® Infotainment πλατφόρμα και τις καινοτόμες smart hotel TVs της εταιρείας. Μέσω της πλατφόρμας, οι επαγγελματίες παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους επισκέπτες για τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, αλλά και τις υπηρεσίες του.

Λόμπι και ρεσεψιόν

Οι τεράστιες LG LED signage οθόνες, όπως η LG MAGNIT και η LG LED Bloc, που διατίθενται σε οποιοδήποτε μεγάλο μέγεθος, μπορούν να δημιουργήσουν μια θετική πρώτη εντύπωση και να αναβαθμίσουν την εικόνα του brand. Μπορείτε να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας με έργα ψηφιακής τέχνης και να τους παρέχετε διαισθητικές, χρήσιμες πληροφορίες, που θα τους εντυπωσιάσουν και θα ενισχύσουν την ικανοποίηση τους. 

Χώροι αναμονής

Μπορείτε να ενημερώσετε τους επισκέπτες σας για εκδηλώσεις και δρώμενα και να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά μαζί τους ακόμα και στους χώρους αναμονής. Η ευρεία γκάμα LED εσωτερικού χώρου της LG μπορεί να αξιοποιηθεί σε κάθε χώρο για προσφορές, για οδηγίες μετάβασης στην τοποθεσία συγκεκριμένων εγκαταστάσεων και πολλά ακόμη με πιο αποδοτικούς και εντυπωσιακούς τρόπους. Με τη δυνατότητα προβολής διαφόρων μορφών βίντεο καθώς και εικόνων, οι οθόνες LED της LG επιτρέπουν μεγαλύτερη ποικιλία μηνυμάτων στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, κάτι που κάνει τους πελάτες να νιώθουν πιο ευπρόσδεκτοι.

Αίθουσα συσκέψεων και εκδηλώσεων

Για να γίνουν οι εκδηλώσεις πιο πρωτότυπες και επαγγελματικές, οι σειρές LED LSA, All-in-one Smart και One:Quick της LG είναι ιδανικές για τις αίθουσες συσκέψεων, παρέχοντας οθόνες υψηλής ανάλυσης για εκπαιδεύσεις-σεμινάρια, συσκέψεις και παρουσιάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επαγγελματικές τηλεοράσεις και τις προηγμένες Digital Signage λύσεις της LG μπορείτε να βρείτε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα