Ανακοινώθηκε το The Lords of the Fallen

Στα πλαίσια της φετινής Gamescom δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το The Lords of the Fallen.

Ο τίτλος αυτός είναι πνευματικός διάδοχος του Lords of the Fallen, ενός soulslike action τίτλου που κυκλοφόρησε το 2014. Αναπτύσσεται από την Hexworks, ένα στούντιο της CI Games και δημιουργού του αρχικού παιχνιδιού. Όπως και ο προκάτοχός του, o νέος

τίτλος θα διατηρήσει ανέπαφα τα soulslike χαρακτηριστικά. Θα λαμβάνει χώρα σε ένα dark fantasy setting, με τη δράση να εκτυλίσσεται στον κόσμο των ζωντανών και των νεκρών.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του. Ο χάρτης του κόσμου θα είναι περίπου πέντε φορές μεγαλύτερος από το πρώτο παιχνίδι, ενώ το narrative στοιχείο θα είναι πλουσιότερο και εντονότερο. Η πλοκή θα μεταφέρει τους παίκτες περίπου 1000 χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού παιχνιδιού, με τη μάχη ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις να είναι αδυσώπητη. Το πόνημα της Hexworks αναμένεται να προσφέρει βαθύτερους RPG μηχανισμούς και online συνεργατικό παιχνίδι.

Το The Lords of the Fallen αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες νέας γενιάς στο προσεχές μέλλον.

The post Ανακοινώθηκε το The Lords of the Fallen appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα