Ανακοινώθηκε το Alfred Hitchcock- Vertigo για κονσόλες και PC

Η Pendulo Studios ανακοίνωσε, σε συνεργασία με την Microids (η οποία έχει αναλάβει χρέη publisher) τον νέο τίτλο επάνω στον όποιο εργάζεται, με την ονομασία “ Alfred Hitchcock – Vertigo”. Πρόκειται για έναν “narrative adventure” τίτλο που θα γίνει διαθέσιμος για PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4,

Xbox One, Nintendo Switch και PC (μέσω Steam), στα τέλη του 2021.

Να σημειώσουμε ότι, συμφώνα με τον Josue Monchan, narrative designer της Pendulo Studios, βασική πηγή έμπνευσης του νέου τίτλου αποτέλεσε η ομώνυμη ταινία του Alfred Hitchcock, είτε πρόκειται για τα σκηνικά του παιχνιδιού και την αφήγησή του, ή ακόμα και για τις οπτικές τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν, που αντικατοπτρίζουν σαφώς τις κινηματογραφικές τεχνικές του ίδιου του Hitchcock.

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα πάντα με τον Monchan, το Vertigo (η ταινία) δεν είναι το μοναδικό τους σημείο αναφοράς, καθώς, για παράδειγμα, το γεγονός ότι η θεραπεία βρίσκεται στον πυρήνα της αφήγησης του Spellbound ενώ ορισμένοι χαρακτήρες μοιάζουν με πρωταγωνιστές από τις ταινίες Rebecca και Psycho.

Όσον αφορά στην ιστορία του Alfred Hitchcock – Vertigo, θα βρεθούμε σε ένα νέου είδους ψυχολογικού θρίλερ και θα ακροβατούμε επάνω σε μια λεπτή γραμμή μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας.

Θα ζήσουμε τα γεγονότα που ακολούθησαν το τροχαίο ατύχημα που είχε ο συγγραφέας Ed Miller, από το οποίο βγήκε άθικτος, στο Brody Canyon της Καλιφόρνιας. Παρόλο που κανείς δεν βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ο Ed επιμένει ότι ταξίδευε με τη γυναίκα και την κόρη του. Τραυματισμένος από αυτό το γεγονός, αρχίζει να υποφέρει από σοβαρούς ίλιγγους. Καθώς ξεκινά τη θεραπεία, θα προσπαθήσει να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη εκείνη την τραγική μέρα.

The post Ανακοινώθηκε το Alfred Hitchcock- Vertigo για κονσόλες και PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα