Ημερομηνία διεξαγωγής του Summer Game Fest 2021

Η φετινή εκδήλωση του Summer Game Fest θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου, κάνοντας πρεμιέρα με ένα showcase event στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει μόλις δύο ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη της E3 2021, το οποίο προφανώς δεν είναι κάποιο τυχαίο γεγονός, καθώς ο διοργανωτής του Summer

Game Fest, Geoff Keighley, δήλωσε στο GamesIndustry ότι το feedback που έλαβαν από τους fans, τους οδήγησαν προς αυτήν την κατεύθυνση.

“Η ιδέα είναι ότι θα έχουμε ένα μεγάλο kick-off show φέτος. Πέρυσι όλα είχαν απλωθεί από τη φύση της πανδημίας. Και το feedback από όλους είναι ότι θέλουν αυτά τα παιχνίδια να παρουσιάζονται όλα μαζί. Λοιπόν, τώρα πρόκειται να κάνουμε ένα μεγάλο, πλήρες show για το Summer Games Fest που θα οδηγήσει στις μεγάλες παρουσιάσεις των εκδοτών. Κάτι που ελπίζουμε να είναι το περισσότερο από αυτό που θέλει ο κόσμος, όπου τα πράγματα συμπυκνώνονται και συνδυάζονται μαζί. Έτσι, ο κόσμος έχει μια ημερομηνία και ώρα να εμφανιστούν για νέα. Αυτό θέλουμε”.

Να σημειώσουμε ότι στον επίσημο ιστότοπο του Summer Game Fest αναφέρονται όλα τα ονόματα των εκδοτών που έχουν υποσχεθεί να υποστηρίξουν το Summer Game Fest 2021, και υπάρχουν λίγα περισσότερα ονόματα σε σχέση με την αντίστοιχη της του E3 2021 μέχρι στιγμής.

Τα αναλυτικά τα ονόματα των publishers είναι τα εξής: 2K, Activision, Amazon Games, Annapurna Interactive, Bandai Namco Entertainment, Battlestate Games, Blizzard Entertainment, Capcom, Devolver Digital, Dotemu, Electronic Arts, Epic Games, Finji, Frontier, Gearbox Publishing, Hi-Rez Studios, Inner Sloth, Koch Media, Mediatonic, MiHoYo, PlayStation, Psyonix, Raw Fury, Riot Games, Saber Interactive, SEGA, Steam, Square Enix, Tribeca Festival, Tencent Games, Warner Bros. Games, Ubisoft, Wizards of the Coast, Xbox.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την λίστα του Summer Game Fest λείπει ένα μεγάλο όνομα… αυτό της Nintendo.

The post Ημερομηνία διεξαγωγής του Summer Game Fest 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα