Έγινε γνωστός ο αριθμός αυτοκίνητων του Gran Turismo Sport

Μειωμένος κατά πολύ σε σχέση με το παρελθόν.

Μέσα από δύο videos η Polyphony Digital αποκάλυψε τη λίστα με τις διαθέσιμες πίστες του Gran Turismo Sport, όπως επίσης και πληροφορίες για τα διαθέσιμα αυτοκίνητα που θα περιέχονται μέσα σε αυτό, με την ευκαιρία της διάθεσης του “Limited Time Demo”.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν στο PlayStation Blog,

αλλά και τα σχετικά videos, τα διαθέσιμα αυτοκίνητα του τίτλου θα χωρίζονται σε έξι κατηγορίες που θα περιλαμβάνουν από καθημερινά αυτοκίνητα του Group N, μέχρι το Group X όπου θα υπάρχουν τα πολύ «εξωτικά» οχήματα. Όπως αναφέρεται στο video Inside GT Sport, Vol.1, "στο GT Sport θα εμφανιστούν 150 αυτοκίνητα", ένα σύνολο αρκετά κάτω από τον αντίστοιχο αριθμό αυτοκινήτων που υπάρχουν σε προτάσεις του ανταγωνισμού ή ακόμα και σε σχέση με τον προηγούμενο τίτλο της σειράς (στο Gran Turismo 6 υπήρχαν 1197 οχήματα, πολλά εκ των οποίων, βεβαίως, ήταν "standard" και μεταφερμένα από τα παιχνίδια του PS2).

Όσον αφορά τις διαθέσιμες πίστες, θα έχουμε 40 στον αριθμό, η πλειοψηφία των οποίων είναι παραλλαγές στη διάταξη διάφορων αγωνιστικών διαδρομών, όπως οι Brands Hatch, Nürburgring και Suzuka.

Περισσότερα για τα αυτοκίνητα και τις πίστες του Gran Turismo Sport, μπορείτε να βρείτε στο PlayStation Blog.

Το Gran Turismo Sport θα γίνει διαθέσιμο στις 18 Οκτωβρίου, αποκλειστικά για το PlayStation 4.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα