Έφτασε το trailer του GTA VI

Εδώ και λίγες ημέρες, σχεδόν όλη η κοινότητα της βιομηχανίας των video games περίμενε να παρακολουθήσει το πρώτο trailer για το Grand Theft Auto VI, και ενώ είχαμε μπει στην τελική ευθεία με λιγότερες από εικοσιτέσσερις ώρες να έχουν απομείνει στο ρολόι της αντίστροφης μέτρησης πριν από την επίσημη δημοσίευση του, το trailer διέρρευσε, οπότε η Rockstar αποφάσισε να πατήσει τη σκανδάλη και να το δημοσιεύσει νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

“Το

trailer μας διέρρευσε, γι’ αυτό παρακαλούμε δείτε το αληθινό πράγμα στο YouTube”, έγραψε η Rockstar από τη σελίδα της στο Twitter/X.

Our trailer has leaked so please watch the real thing on YouTube: https://t.co/T0QOBDHwBe

— Rockstar Games (@RockstarGames) December 4, 2023

Επιτέλους, αποκαλύφθηκε δέκα ολόκληρα χρόνια με αλλαγές από την πρώτη κυκλοφορία του GTA V, τώρα μπορούμε να βάλουμε στην άκρη τις αμέτρητες φήμες, εικασίες και διαρροές, καθώς επιτέλους γνωρίζουμε τι είναι το GTA VI. Όπως υποψιαζόμαστε, το GTA VI επιστρέφει στο Vice City, αν και φαίνεται να αποφεύγει τη δεκαετία του ’80 για μια σύγχρονη εμφάνιση.

Το Grand Theft Auto VI βλέπει τους παίκτες να παίζουν έχοντας τον ρόλο της Lucia, μια εγκληματίας που κατηγορεί την «κακή τύχη» για την κατάσταση της (είναι με μια πορτοκαλί φόρμα στο trailer), αν και γίνεται ξεκάθαρο ότι στην πραγματικότητα θέλει να χτυπάει παντοπωλεία με τον σύντροφό της στο έγκλημα . Εν ολίγοις, μοιάζει με μια σύγχρονη ιστορία της Bonnie και του Clyde.

Μπορείτε να δείτε το «Trailer 1» για το Grand Theft Auto VI παρακάτω και να περιμένετε περισσότερες λεπτομέρειες ενόψει της κυκλοφορίας του το 2025.

The post Έφτασε το trailer του GTA VI first appeared on GameOver.

The post Έφτασε το trailer του GTA VI appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα