War Maze: Σκάκι αλά Ελληνικά

Μέσα από το ακόλουθο δελτίο Τύπου, ανακοινώνεται ένα ακόμα ελληνικό παιχνίδι, το War Maze της ARI GAMES.

O τίτλος στρατηγικής War Maze έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα! Εμπνευσμένο από το σκάκι και εμπλουτισμένο με αρκετές από τις επιρροές του μαγικού του κόσμου, η ARI GAMES καινοτομεί και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι μόνο για ηγέτες!

Στο War Maze οι παίκτες καλούνται να πάρουν τις

σωστές αποφάσεις και να καταφέρουν να νικήσουν τους αντίπαλους τους πάνω στην σκακιέρα. Στη διάθεση τους έχουν διαφορετικούς ήρωες όπου ο καθένας κατέχει μοναδικές κινήσεις και ξεχωριστές επιθετικές ικανότητες. Έτσι, κάθε μάχη αποτελεί μία νέα πρόκληση, καθώς η πολυπλοκότητα επιτρέπει στον κάθε παίκτη να εφαρμόσει ξεχωριστή στρατηγική και να ακολουθήσει διαφορετικές τακτικές προσεγγίσεις για να φτάσει στην νίκη.

Μπορούμε να απολαύσουμε τον τίτλο είτε παίζοντας σε single-player, έχοντας την δυνατότητα να βρεθούμε αντιμέτωποι έναντι στην AI με έως και έξι διαφορετικά επίπεδα κλιμακούμενης δυσκολίας, είτε σε multiplayer, απέναντι σε πραγματικούς παίκτες. Πάντως, όποια επιλογή και αν πραγματοποιήσουμε ένα είναι το σίγουρο: Η σκακιέρα θα μετατραπεί σε ένα πραγματικό πεδίο μάχης!

Όμως, η δράση δεν σταματά εκεί. Στο War Maze, κάθε νέο επίπεδο ξεκλειδώνει νέους χαρακτήρες, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την «φαρέτρα» του κάθε παίκτη. Ακόμη, βγαίνοντας αυτός ο νικητής μετά την μάχη, επιβραβεύεται με τα μοναδικά Undead Skins, σκεπάζοντας με ένα πέπλο μυστηρίου τον στρατό του. Τα επίπεδα δυσκολίας έχουν προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνουν την εμπειρία του κάθε παίκτη όλο και πιο απαιτητική, κάνοντας συνεχώς επιτακτική την ανάγκη για συγκέντρωση και σκέψη.

To War Maze κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Steam και μπορείτε να το κάνετε δικό σας μόνο με 8,77€.

The post War Maze: Σκάκι αλά Ελληνικά first appeared on GameOver.

The post War Maze: Σκάκι αλά Ελληνικά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα