Έρχεται το VR Mode του Resident Evil 4

Μέσω του PlayStation.Blog η Capcom, σε συνεργασία με τη Sony, έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για το VR Mode του Resident Evil 4 Remake για το PlayStation

VR2. Το νέο αυτό mode θα κυκλοφορήσει δωρεάν για όλους τους κατόχους του τίτλου στο PlayStation 5 στις 8 Δεκεμβρίου. 

Το mode θα φέρνει την προοπτική πρώτου προσώπου στον τίτλο με αρκετές καινούργιες προσθήκες στο gameplay του. H ίδια η Capcom λέει ότι έχει χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία της από τα VR Modes των Resident Evil 7 και Resident Evil Village για να καταφέρει να βάλει τον παίκτη όσο καλύτερα μπορεί στα “παπούτσια” του Leon S. Kennedy στο Resident Evil 4.

Θα γίνεται χρήση του 3D audio του headset, αλλά και των Sense μοχλών του PS VR2 όπου με το haptic feedback θα δίνουν διαφορετικές αναδράσεις στον παίκτη ανάλογα το ποιο όπλο χρησιμοποιεί. Τέλος, στο trailer που πήραμε μαζί με την ανακοίνωση φαίνεται ότι για ακόμα μία φορά ο παίκτης θα μπορεί να κάνει χρήση δύο όπλων ταυτόχρονα, κάτι που δεν είναι δυνατόν στον βασικό τίτλο. Αυτό είναι ένα στοιχείο που είχε προστεθεί και στο VR Mode του Resident Evil Village για το PS VR2. 

Την ημέρα κυκλοφορίας του mode θα έχουμε και ένα demo γι’ αυτό, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του Resident Evil 4 σε VR πριν προβούν σε κάποια αγορά. Σε αυτό θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε την αρχή του τίτλου.

The post Έρχεται το VR Mode του Resident Evil 4 first appeared on GameOver.

The post Έρχεται το VR Mode του Resident Evil 4 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα