Εδώ και χρόνια έχει ολοκληρωθεί το έργο του George R.R. Martin στο Elden Ring

Έπειτα από μια παρατεταμένη απουσία δύο ετών μετά την αποκάλυψή του στην E3 του 2019, το Elden Ring επέστρεψε και πάλι στα ραντάρ μας, μετά το νέο gameplay reveal trailer και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, που δημοσιεύτηκαν κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2021. Ωστόσο, ο συγγραφέας του Game of Thrones, George R.R. Martin, ισχυρίζεται ότι το

έργο του στο παιχνίδι ολοκληρώθηκε «πριν από χρόνια».

Μιλώντας στο WTTW, ένα τοπικό κανάλι ειδήσεων με έδρα στο Σικάγο, ο Martin αποκάλυψε ότι ο ρόλος του στην οικοδόμηση του κόσμου και το lore του Elden Ring, τελείωσε «αρκετά χρόνια» πίσω, με την FromSoftware να ξεκίνησε να εργάζεται στο παιχνίδι μόλις ο συγγραφέας του Song of Ice and Fire βοήθησε να δημιουργηθεί το σκηνικό του επερχόμενου τίτλου της.

“Η δουλειά μου σε αυτό έγινε στην πραγματικότητα πριν από χρόνια: αυτά τα παιχνίδια, μοιάζουν με ταινίες. Χρειάζονται πολύ χρόνο για να αναπτυχθούν”, σχολίασε ο Martin. “Βασικά, ήθελαν έναν κόσμο που δημιουργήθηκε για να βάλουν μέσα το παιχνίδι. Ήθελαν την οικοδόμηση του κόσμου (world-building) ως έναν μεγάλο παράγοντα στη φαντασία και την επιστημονική φαντασία. Δημιούργησα ένα αρκετά λεπτομερές υπόβαθρο για αυτούς και μετά το πήραν από εκεί. Έτσι πραγματικά έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που τους έχω δει”.

Παρά την ολοκλήρωση της εργασίας του στο Elden Ring, η FromSoftware έχει μοιραστεί κάποιες πτυχές του παιχνιδιού με τον συγγραφέα, δείχνοντάς του σχέδια από τα τέρατα και άλλα στοιχεία. “Ερχόντουσαν ανά διαστήματα και θα μου έδειχναν κάποια τέρατα που σχεδίαζαν ή τα πιο πρόσφατα ειδικά εφέ ή αλλά υπέροχα πράγματα”, ανέφερε σε άλλο σημείο.

Ο Martin αναφέρθηκε επίσης στο Elden Ring ως μια «συνέχεια» των Dark Souls, υποδηλώνοντας ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να τοποθετηθεί μέσα στο ίδιο σύμπαν.

Το Elden Ring αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου του 2022 για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Εδώ και χρόνια έχει ολοκληρωθεί το έργο του George R.R. Martin στο Elden Ring appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα