Διέρρευσε η ύπαρξη της Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, είναι πιθανόν να είχαμε την διαρροή της ύπαρξης μιας συλλογής Tomb Raider, με την ονομασία “Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy”, μέσω του επίσημου Microsoft store. Αυτή τη στιγμή η ανάρτηση έχει κατέβει.

Η ανάρτηση στο store

ανέφερε ότι η συλλογή θα κυκλοφορούσε στις 18 Μαρτίου και, όπως αναμενόταν, θα περιλαμβάνει το Tomb Raider (Definitive Edition) του 2013 παράλληλα με τη συνέχεια του, Rise of the Tomb Raider (20 Year Celebration edition) του 2015 και το κλείσιμο της τριλογίας, Shadow of the Tomb Raider του 2018.

Η συλλογή θα υποστηρίζει 4K αναλύσεις παράλληλα με HDR, πάντα σύμφωνα με την ανάρτηση, χωρίς να αναφέρει κάποιες next-gen βελτιώσεις για τo Xbox Series X/S.  Να σημειώσουμε ότι δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα σε ποιες άλλες πλατφόρμες, εκτός του Xbox, θα γίνει διαθέσιμη η συλλογή.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την περιγραφή για της Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy.

Αυτή η συλλογή περιέχει όλο το περιεχόμενο των definitive edition από κάθε τίτλο -Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration και Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition.

Με όλο το περιεχόμενο της definitive edition από κάθε παιχνίδι, αυτή η Τριλογία υπόσχεται δεκάδες ώρες εξερεύνησης, επίλυσης απαιτητικών γρίφων και μάχης για επιβίωση με τη Lara, καθώς γίνεται η Tomb Raider, η οποία προοριζόταν να γίνει.

Να σημειώσουμε ότι φέτος η σειρά Tomb Raider γιορτάζει την 25η επέτειο της και η παραπάνω συλλογή, να αποτελεί πιθανότατα μέρος των εορτασμών.

“Τα τελευταία 25 χρόνια, το Tomb Raider έχει γίνει κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι και η Lara Croft έχει εξελιχθεί σε πολιτιστική εικόνα”, είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα ο επικεφαλής της Crystal Dynamics, Scot Amos. “Είμαστε τόσο περήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της πλούσιας “ταπισερί περιπέτειας”, αλλά αναγνωρίζουμε ότι τα πραγματικά credits ανήκουν στους fans! Η καταπληκτική κοινότητα του Tomb Raider τα έκανε όλα αυτά δυνατά και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί τους το ιστορικό ορόσημο”.

The post Διέρρευσε η ύπαρξη της Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα