Νέο trailer για το Tales of Arise

Ένα νέο trailer για το Tales of Arise ηρθε στην επιφάνεια, παρέχοντας στο κοινό την ευκαιρία να ρίξει μια νέα ματιά στην ιστορία του παιχνιδιού.

Το νέο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, δόθηκε στη δημοσιότητα στο τέλος της πρώτης ημέρας του “Tales of, Festival 2020”, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Θυμίζουμε ότι το Tales of,

Festival 2020 ήταν αρχικά προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στα μέσα του περασμένου Ιουνίου, αλλά λόγω των ανησυχιών σχετικά με την πανδημία του COVID-19, υπήρξε η μετάθεση της ημερομηνίας για τις 6-7 Μαρτίου. Επίσης, σύμφωνα με το trailer, περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες σχετικά με τον τίτλο θα έρθουν την άνοιξη.

Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε το Tales of Arise σε δράση. Ο τίτλος είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει πέρυσι, προτού πάρει αναβολή για το 2021. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Yusuke Tomizawa –producer- επιβεβαίωσε ότι η ανάπτυξη που προχωρά ομαλά, οπότε η κυκλοφορία του μπορεί να μην είναι μακριά.

Το Tales of Arise αναπτύσσεται για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

The post Νέο trailer για το Tales of Arise appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα