Διαθέσιμο το νέο DLC για το Dragon Ball Xenoverse 2

Η "μάχη της ένωσης" ξεκινάει.

Η Bandai Namco έδωσε στην κυκλοφορία το πιο πρόσφατο DLC του παιχνιδιού Dragon Ball Xenoverse 2, το οποίο και τιτλοφορείται ως DB Super Pack 4: Battle of Fusions, μαζί με το επίσημο trailer του πακέτου, για να δώσει μαι εικόνα στους πάικτες για το περιεχόμενό του.

Βασισμένο στο Future Trunks

story ark του δημοφιλούς anime Dragon Ball Super, το πακέτο περιλαμβάνει νέες αρένες μάχης, πέντε νέα Skills, έξι Super Souls, κουστούμια και Parallel Quests, ενώ ταυτόχρονα εισάγει τρεις νέες αποστολές και νέους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτήρων που εμφανίζονται στον συγκεκριμένο κύκλο επεισοδίων - όπως τον Zamasu (Supreme Kai του 10ου Σύμπαντος) και τον SSGSS Vegito (συγχωνευμένη μορφή του Vegeta και του Goku). Το πακέτο περιεχομένου διατίθεται στα €7,99 ενώ οι κάτοχοι Season Pass του τίτλου θα μπορούν να το αποκτήσουν εντελώς δωρεάν. Τέλος, όσοι δεν επιθυμούν να αγοράσουν το συγκεκριμένο πακέτο, θα μπορούν να προμηθευτούν Raid Bosses, σχετικές κινήσεις και κουστούμια μέσω του in-game Medal Shop.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του πακέτου στον player που ακολουθεί. Θυμίζουμε πως το Dragon Ball Xenoverse 2 κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ μια έκδοση για το Nintendo Switch αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του φθινοπώρου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα