Live stream Παρασκευής 30/6

Crash is Back!

Η Naughty Dog δεν ξεκίνησε τη λαμπρή πορεία της στο gaming με τη σειρά Uncharted. Μπορεί το στούντιο από την California να εξελίχθηκε στο "βαρύ πυροβολικό" της Sony κατά την τελευταία δεκαετία, αλλά... θαύματα έκανε και πιο πριν. Αρκετά πιο πριν για την ακρίβεια, αφού τα πρώτα δείγματα "μεγαλείου από ταπεινό ξεκίνημα" στις πλατφόρμες της Sony

τα έκανε το 1996 με ένα μικρό paltformer για το PlayStation που λεγόταν Crash Bandicoot. Και μετά το νερό μπήκε στο αυλάκι.

Στο live stream της Παρασκευής 30 Ιουνίου θα παίξουμε τη συλλογή Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, το πακέτο των τριών πρώτων παιχνιδιών του franchise, που δημιούργησε η Naughty Dog και επιμελήθηκε η Vicarious Visions σε αυτό το remake που μόλις έγινε διαθέσιμο. Θα δούμε και τα τρία παιχνίδια, θα μιλήσουμε για την ιστορία τους και θα απολαύσουμε ορισμένες από τις καλύτερες platforming στιγμές της δεκαετίας του 1990.

Το stream θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το κανάλι μας στο YouTube, ενώ -όπως πάντα- ο player θα ενσωματωθεί στην αρχική σελίδα του site.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα