Διαθέσιμη η Ultimate Edition του Assetto Corsa

Μια συλλογή με τα «πάντα όλα» μέσα.

Διαθέσιμη έγινε η Ultimate Edition του Assetto Corsa, μια ολοκληρωμένη έκδοση του racing τίτλου της Kunos Simulazion, η οποία περιλαμβάνει -εκτός του βασικού παιχνιδιού- όλα τα updates και τις βελτιώσεις, όπως και όλα τα αυτοκίνητα και τις πίστες που έγιναν διαθέσιμα για το παιχνίδι με τη μορφή DLC.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι επιλέξουν την εν λόγω

έκδοση, θα λάβουν το Prestige Pack, τα τρία Porsche Pack, τα Red, ReadyToRace και Japanese Packs, όπως επίσης και το Ferrari 70th Anniversary DLC. Το περιεχόμενο αυτό μεταφράζεται σε 178 αυτοκίνητα, που έχουν «προσαρμοστεί στην τελειότητα» για το παιχνίδι σε συνεργασία με τους κατασκευαστές τους, συμπεριλαμβανομένων των Ferrari, Porsche, BMW, Lamborghini, Lotus, Maserati, Corvette, McLaren κ.α.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι περιέχει 33 διαφορετικές χαράξεις από 16 πίστες (όλες σκαναρισμένες με τη χρήση laser, για την όσο πιο πίστη αναπαραγωγή τους), όπως οι Spa Francorchampas, Nurburgring, Laguna Seca και άλλες. Επίσης, το Assetto Corsa περιέχει μια ρεαλιστική μηχανή φυσικής για να μπορέσει να προσφέρει ένα προηγμένο racing sim στο single player και στα online multiplayer modes.

Το Assetto Corsa Ultimate Edition είναι ήδη διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC, τόσο σε ψηφιακή όσο και σε retail μορφή.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα