Διαθέσιμη από τις 27/11 η beta του Red Dead Online

Σταδιακά διαθέσιμη για όλους τους παίκτες τις επόμενες μέρες.

Όπως ανακοίνωσε η Rockstar, από τις 27/11 θα μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το Red Dead Online, καθώς ξεκινά η beta του, σηματοδοτώντας την έναρξη της πρώτης φάσης του multiplayer κομματιού για το Red Dead Redemption 2.

Αρχικά μονό οι κατοχοι της Ultimate Edition

του Red Dead Redemption 2 θα έχουν πρόσβαση στο Red Dead Online, ενώ οι πόρτες για όσους έπαιξαν το Red Dead Redemption 2 την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, θα ανοίξουν στις 28 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, οποιοσδήποτε έπαιξε το RDR2 μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες διάθεσής του, θα αποκτήσει πρόσβαση στη beta του Red Dead Online από τις 29 Νοεμβρίου.

Tέλος, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου το Red Dead Online beta θα γίνει διαθέσιμο για όλους. Αυτή η κλιμακωτή διάθεση έχει στόχο να εξασφαλίσει ότι οι online servers δεν θα υπερφορτωθούν από την πρώτη ημέρα διάθεσης της beta. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά στοιχεία για το Red Dead Online, παρά μόνο ότι θα αποτελεί μια «εξέλιξη» της κλασικής Red Dead, multiplayer, εμπειρίας. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούν να συγκροτούν, μαζί με άλλους, ομάδες και να συμμετέχουν σε μια σειρά συνεργατικών και ανταγωνιστικών tasks. Στο Red Dead Online θα μπορούν να δημιουργηθούν ομάδες μέχρι και οκτώ παικτών, ενώ οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν ψάρεμα, κυνήγι, μονομαχίες με αντίπαλες συμμορίες και άλλα.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα