Διαρροή προσωπικών στοιχείων από την ΕΑ

Στοιχεία 1.600 παικτών του FIFA 20 διέρρευσαν "κατά λάθος".

Η EA ανακοίνωσε ότι οι προσωπικά στοιχεία περίπου 1600 παικτών του FIFA 20 ενδέχεται να έχουν διαρρεύσει μετά από ένα σφάλμα που προκάλεσε ένα data breach στις εγγραφές για τον προγραμματισμένο διαγωνισμό Global Series την προηγούμενη εβδομάδα.

Το FIFA

20 Global Series θα είναι ένας ανοικτός διαγωνισμός eSports, στον οποίο μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε, με τις έγγραφες να άνοιξαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της εγγραφής, μπορούσαν να δουν τα ονόματα, τις διευθύνσεις e-mail και άλλες λεπτομέρειες των παικτών που είχαν ήδη συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής.

Η EA από την πλευρά της έκανε γνωστό ότι «έκλεισε» τις έγγραφες μετά από περίπου μίση ώρα, μόλις ήρθε στο φως το θέμα και έλαβε μέτρα για να διορθώσει το λάθος το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, σε μια δήλωσή της μέσω twitter, η εταιρεία ενημέρωσε τους παίκτες για την παραβίαση, αποκαλύπτοντας ότι τα στοιχεία περίπου 1600 παικτών ενδεχομένως να έχουν διαρρεύσει. Η EA αναφέρει επίσης ότι έχει προβεί ήδη στις απαραίτητες ενέργειες και έχει επικοινωνήσει με όσους έχουν «επηρεαστεί» για να ασφαλίσουν τους λογαριασμούς τους.

"Η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια των παικτών είναι απόλυτα σημαντικά για εμάς και ζητούμε βαθύτατα συγγνώμη για το ότι οι παίκτες μας αντιμετώπισαν αυτό το θέμα σήμερα" ανέφερε η εταιρεία. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη δήλωση παρακάτω.

An update on the EA SPORTS FIFA 20 Global Series registration page issue from October 3. pic.twitter.com/t5R6HwYd3I

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) October 4, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα