Ανακοινώθηκε το SuperEpic

Νικήστε τα...microtransactions.

Έπειτα από ανακοίνωση που ήρθε από την Numskull Games, ένας νέος τίτλος που πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του στις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα προσεγγίζει με ύφος σατυρικό την σύγγχρονη πορεία των video games προς τα microtransactions. Ο λόγος για το SuperEpic, ένα adventure

παιχνίδι τύπου Metroidvania, βασισμένο στην εξερεύνηση του περιβάλλοντος και σε combo-based σύστημα μάχης, στο οποίο συναντάμε μια καμήλα και ένα ρακούν. Οι δύο πρωταγωνιστές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη δαιμόνια ομάδα ανάπτυξης τίτλων Regnant Corp, καθώς προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών από αναπόφευκτη φθορά.

Πιο αναλυτικά, ο τίτλος θα ενσωματώνει τα εξής χαρακτηριστικά:

Δύο game modes: Ένα κανονικό story mode και ένα roguelike mode, κατά το οποίο ο χάρτης του παιχνιδιού θα αναδιαμορφώνεται, έτσι ώστε να προσφέρει στον παίκτη μια διαφορετική εμπειρία κάθε φορά.

Cross-media εμπειρία: Διάφορα mini-games, που θα μπορούν να ολοκληρωθούν μέσω κινητών συσκευών.

8 ώρες καθαρό gameplay και 16-bit γραφικά: Μέσω του story mode, ενώ με το roguelike mode προβλέπεται απεριόριστη διασκέδαση, σε 16-bit περιβάλλοντα.

Αυθεντικό storyline και soundtrack: Μοναδικοί χαρακτήρες με χιούμορ και προσωπικότητα, καθώς και soundtrack από τον SonoTrigger.

Σατυρικό ύφος απέναντι στα microtransactions: Σχετικά με την αντικατάσταση της "αγνής διασκέδασης" των παιχνιδιών με επιζήμιους μηχανισμούς που "παρασύρουν" τους παίκτες να γίνουν μέτοχοι στη διαφθορά της gaming βιομηχανίας.

Το Super Epic αναπτύσσεται από την Undercoders και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και PC τον Δεκέμβρη του τρέχοντος έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα