Story trailer για το Assassin’s Creed Mirage

Ένα νέο story trailer και gameplay υλικό του Assassin’s Creed Mirage παρουσιαστήκαν κατά την διάρκεια του πρόσφατου Ubisoft Forward, παρουσιάζοντας στο κοινό περισσότερα στοιχεία από το νέο κεφάλαιο της μακροχρόνιας σειράς που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε PC και κονσόλες.

Το νέο trailer και gameplay υλικό, επιβεβαιώνουν με κάθε επισημότητα πώς η σειρά με τον εν λόγο τίτλο επιστρέφει στις ρίζες της. Το νέο υλικό λαμβάνει μέρος αμέσως μετά την εξόντωση

του πρώτου μεγάλου στόχου από τον Basim, δείχνοντας ένα εξαιρετικά οικείο stealth gameplay και κανέναν από τους μηχανισμούς RPG που είχαμε στους τρεις πρόσφατους τίτλους της σειράς (Origin, Odyssey, Valhalla).

Να θυμίσουμε ότι τα γεγονότα του Assassin’s Creed Mirage είναι τοποθετημένα πριν από το Assassin’s Creed Valhalla και θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Basim, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά στο Assassin’s Creed Valhalla, όταν ήταν ένας νεαρός κλέφτης στη Βαγδάτη. Στην πόλη, θα συναντήσει την αρχαία οργάνωση των The Hidden Ones και θα ενταχθεί σε αυτούς, βελτιώνοντας περαιτέρω τις ικανότητες του στα assassination και ανακαλύπτοντας την αληθινή του φύση και ένα νέο Creed που θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα.

Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/ και Xbox One στις 12 Οκτωβρίου.

The post Story trailer για το Assassin’s Creed Mirage appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα