Αποκάλυψη του Overwatch 2

Νέο Story mode, καινούργιοι ήρωες και χάρτες.

Επαληθεύοντας τις διαρροές του Οκτωβρίου, η Blizzard έδωσε στην δημοσιότητα μέσω ενός announcement και ενός gameplay trailer τις πρώτες πληροφορίες για το Overwatch 2, την συνέχεια του δημοφιλούς team-based multiplayer first-person shooter της που κυκλοφόρησε πριν από τρία περίπου χρόνια.

Ο game director του τίτλου Jeff Kaplan, παρουσίασε τα νέα

χαρακτηριστικά και τις καινούργιες προσθήκες που θα περιλαμβάνει το sequel. Σε αντίθεση με το πρώτο Overwatch που έδειχνε την ιστορία έξω από τα πλαίσια του παιχνιδιού, το Overwatch 2 θα διαθέτει πλέον story mode. Ο τίτλος παραμένει multiplayer αλλά αυτή την φορά, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να παίζουν ως αντίπαλοι, αλλά και ως συνεργάτες σε 4 player story-based αποστολές παρόμοιες με αυτές του Halloween Terror event. Όπως φαίνεται και από το trailer που παρουσιάστηκε, η Blizzard αποφάσισε να προχωρήσει την ιστορία του Overwatch, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα την κοινότητα, αφού ήταν διαχρονικά ένα από τα πράγματα που ζήταγε από την εταιρεία.

Στο Overwatch 2 θα προστεθεί ένα καινούργιο competitive mode που ονομάζεται Push, στο οποίο οι ομάδες παλεύουν για να πάρουν τον έλεγχο ενός ρομπότ και να το σπρώξουν στην αντίπαλη βάση. Επιπροσθέτως, παρουσιάστηκαν νέοι χάρτες, Toronto, Gothenburg, Sweden, Rio de Janeiro, Monte Carlo, ένας καινούργιος ήρωας με τον όνομα Sojourn, ενώ όλοι οι 31 ήρωες θα αποκτήσουν νέα εμφάνιση. Το Overwatch 1 θα πάρει όλους τους χάρτες και ήρωες του καινούργιου, που σημαίνει ότι οι κάτοχοι του πρώτου θα μπορούν να παίζουν με παίκτες που έχουν το δεύτερο χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν το Overwatch 2, με το progression και τα cosmetics να μεταφέρονται αυτόματα στον καινούργιο τίτλο. Με λίγα λόγια, η διαφορά των δύο τίτλων έγκειται στο ότι το δεύτερο Overwatch θα διαθέτει μια ολοκληρωμένη αφηγηματική εμπειρία με επίκεντρο τις co-op αποστολές.

Τέλος, η Blizzard δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τον τίτλο, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε τα announcement, gameplay και story recap trailers που παρουσίασε στο κοινό στην BlizzCon.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα