Επίσημο το Diablo IV

Μαζί με announcement και gameplay βίντεο.

Κατά τη διάρκεια του opening show της φετινής Blizzcon, η Blizzard ανακοίνωσε και επίσημα την έλευση του Diablo IV, του νέου μέλους της πασίγνωστης action role-playing σειράς με hack-n-slash αναμετρήσεις, επτάμιση περίπου χρόνια μετά το λανσάρισμα του τρίτου μέρους.

Αν και η ανακοίνωση ήταν αναμενόμενη, λόγω της διαρροής πληροφοριών από διάφορα μέσα τον τελευταίο καιρό, η Blizzard

συνόδευσε την ανακοίνωση με ένα εκτενές cinematic announcement trailer, αλλά και με ένα σύντομο gameplay trailer, το οποίο δίνει στους παίκτες μια πρώτη γεύση από το art design και τον οπτικό τομέα του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την Blizzard, το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα του Diablo III, σε έναν κατακερματισμένο κόσμο, όπου εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της διαμάχης μεταξύ των δυνάμεων των High Heavens και των Burning Hells, και με μια θρυλική παρουσία από τα προηγούμενα παιχνίδια να εκμεταλλεύεται το χάος για δικό της όφελος. Όπως δήλωσε επιπλέον η εταιρεία, το Diablo IV αναπτύσσεται με μια νέα τεχνολογία που θα δίνει νέο βάθος στον τεράστιο κόσμο του παιχνιδιού, με έμφαση και στο πιο απλό animation, ενώ το παιχνίδι θα επιστρέψει "στις σκοτεινές ρίζες της σειράς", κάτι που σημαίνει περισσότερη βία και αιματοκυλίσματα. Οι πρώτοι χαρακτήρες που ανακοινώθηκαν είναι ο Βάρβαρος (Barbarian), η Μάγισσα (Sorceress) και ο Δρυίδης (Druid), ενώ περιμένουμε την ανακοίνωση δύο ακόμα κλάσεων στο επόμενο διάστημα.

Στους ακόλουθους players μπορείτε να δείτε τα δυο trailer που συνόδευσαν την ανακοίνωση. Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι αναπτύσσεται για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One, χωρίς ωστόσο να έχουμε εικόνα για κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα