Horizon: Zero Dawn launch event

Γιορτάζουμε την άφιξη της Aloy, με δώρο κονσόλα PS4 και πολλά παιχνίδια!

Ξεκινάμε τα events για το 2017 με ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς για το PS4 και τη Sony. Launch event, λοιπόν, έχουμε προγραμματίσει να διοργανώσουμε σε συνεργασία με το PlayStation και την αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος,

για να γιορτάσουμε την άφιξη του Horizon: Zero Dawn, του νέου τίτλου της Guerrilla Games, που έγινε διαθέσιμος από την 1η Μαρτίου για το PlayStation 4.

Launch Event Horizon: Zero Dawn

Τόπος: Κατάστημα Κωτσόβολος, The Mall Athens, Μαρούσι.Ημέρα: Σάββατο 4 Μαρτίου 2017.Ώρα: 17:00 με 19:00.Πρόγραμμα: Από τις 17:00 το κοινό θα μπορεί να δηλώνει συμμετοχή για την κλήρωση που θα γίνει εντός του καταστήματος, συμπληρώνοντας τα σχετικά κουπόνια και ρίχνοντάς τα στην κάλπη.Στις 18:00 θα ξεκινήσει παρουσίαση του παιχνιδιού συνοδευόμενη από σχετικό Q&A.Κλήρωση και λήξη event: 18:30 με 19:00.

Δωροθέτηση

Όπως συμβαίνει σε κάθε event που συνδιοργανώνει το GameOver.gr, στο όλο "party", εκτός από την ευκαιρία για σύναξη της κοινότητας και της κουβέντας μεταξύ μας, θα υπάρχουν και πλούσια δώρα που θα κληρωθούν προς όσους βρεθούν στην παρέα μας το απόγευμα του Σαββάτου. Τα δώρα που θα κληρωθούν στο event για το Horizon: Zero Dawn είναι πλούσια και πολλά σε αριθμό. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 4/3 θα κληρωθούν τα εξής:

1ος νικητής - Μια κονσόλα PS4 1TB, μαζί με το παιχνίδι Horizon: Zero Dawn + μία συνδρομή τριών μηνών PS Plus + το παιχνίδι Uncharted 4.2ος μέχρι και 10ος νικητής - Από ένα αντίτυπο του παιχνιδιού Horizon: Zero Dawn.

Σας περιμένουμε όλους, λοιπόν, για να τα πούμε από κοντά, να μιλήσουμε για το Horizon: Zero Dawn, αλλά και το gaming γενικότερα, να περάσουμε καλά και να απολαύσουμε ένα ξεχωριστό και υπέροχο διώρο όπως αυτά που εδώ και χρόνια διοργανώνει το GameOver.gr!

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα