Έξι διαφορετικοί τίτλοι σε ανάπτυξη από την Epic Games

Με τη χρήση της Unreal Engine 4.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο VentureBeat, o Creative Director της Epic Games, Donald Mustard, αποκάλυψε κάποια στοιχεία για τους έξι τίτλους στους οποίους εργάζεται αυτό το διάστημα.

Το ένα από τα παιχνίδια είναι το Paragon, o γνωστός free-to-play, online arena

τίτλος για PlayStation 4 και PC, με πάνω από 800.000 ενεργούς παίκτες, που βρίσκεται σε Early Access εδώ και ένα χρόνο, και με την Epic να προσθέτει συνέχεια περισσότερα χαρακτηριστικά, νέα gameplay modes και Heroes. Το επόμενο παιχνίδι στο οποίο εργάζεται η εταιρεία είναι μια νέα έκδοση του Unreal Tournament σε συνεργασία με την modding κοινότητα του παιχνιδιού, το οποίο θα είναι δωρεάν για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σε συνεργασία με τη Bad Robot, εταιρεία παραγωγής του γνωστού σκηνοθέτη J.J.Abram, ετοιμάζει έναν τίτλο με την ονομασία Spyjinx για τις mobile συσκευές. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τίτλο αναμένονται να γίνουν γνωστές αργότερα μέσα στο χρόνο -σύμφωνα με τον Mustard.

Ένας άλλος τίτλος στον οποίο εργάζεται η Epic είναι το Fortnite, ένας PC τίτλος που θα συνδυάζει στοιχεία από shooting, building και exploring παιχνίδια. Περισσότερα για τον τίτλο θα γίνουν γνωστά αργότερα μέσα στο 2017. Βασισμένο στα cartoon των 80’s, το Battle Breakers είναι ένα tactical RPG που θα επιτρέπει στους παίκτες να μαζεύουν εκατοντάδες από sci-fi/ fantasy πλάσματα για να μάχονται μαζί τους. Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται η κυκλοφορία του για PC και mobile συσκευές.

Τέλος, ο Mustard ανέφερε τον VR τίτλο που ετοιμάζεται για τα Oculus Rift και Touch, το Robo Recall, το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί από την ίδια την Oculus. Σε αυτό το παιχνίδι ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός “recall agent” που πρέπει να ανακαλεί ελαττωματικό robot με ακραία προκατάληψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα