Αναβολή στην κυκλοφορία του Ace Combat 7

Εντός του 2018 η επιστροφή στους αιθέρες.

Όπως έγινε γνωστό από τη Bandai Namco, το επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς αερομαχιών, το Ace Combat 7: Skies Unknown, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 για PlayStation 4, Xbox One και PC –αρχικά σχεδιαζόταν να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2017.

H

ανακοίνωση έγινε μέσα από μια ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Publisher, υπό τη μορφή μιας ανοικτής επιστολής προς το κοινό από τον Director του Ace Combat Franchise, Kazutoki Kono, στην οποία αναφέρεται ότι ο συνδυασμός της Unreal Engine 4 με την «ιπποδύναμη» των κονσόλων της τωρινής γενιάς και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, έχουν ανοίξει κυριολεκτικά τους ορίζοντες στην ομάδα ανάπτυξης, για να μπορέσει να δημιουργήσει και να προσφέρει την καλύτερη Ace Combat εμπειρία στην 20ετη ιστορία της σειράς. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον τίτλο, αρχής γενόμενης στην Ε3 2017, που θα παρουσιαστεί ένα ολοκαίνουργιο demo με μια από τις VR αποστολές του παιχνιδιού.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δυο ολοκαίνουργιες φωτογραφίες για το Ace Combat 7: Skies Unknown, που αποτελούν μια μικρή γεύση από το τι αναμένεται να δούμε στην Ε3 2017 σε λίγες εβδομάδες. Θυμίζουμε ότι αρχικά το παιχνίδι προοριζόταν να είναι μια αποκλειστική κυκλοφορία για το PlayStation 4, μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο που ανακοινώθηκε ότι ο τίτλος θα κάνει την εμφάνιση του και σε Xbox One και PC. Βέβαια θα υπάρχει αποκλειστικό περιεχόμενο για το PlayStation 4, υπό τη μορφή VR αποστολών με τη χρήση του PlayStation VR.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα