Αποκαλύφθηκε το Counter-Strike 2

Η Valve ανακοίνωσε επίσημα -και αναπάντεχα- το Counter-Strike 2 του οποίου η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2023. Ο τίτλος θα δοθεί ως δωρεάν αναβάθμιση του Counter-Strike: Global Offensive, επιτρέποντας στους παίκτες να μεταφέρουν την πρόοδό τους.

Σύμφωνα με τη Valve: “το Counter-Strike 2

είναι το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα στην ιστορία του Counter-Strike, εξασφαλίζοντας νέα χαρακτηριστικά και προσθήκες για τα επόμενα χρόνια“.

“Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα αποκαλυφθούν όταν κυκλοφορήσει επίσημα το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά ο δρόμος προς το Counter-Strike 2 ξεκινάει σήμερα ως Limited Test για επιλεγμένους παίκτες του CS:GO. Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου θα αξιολογήσουμε ένα υποσύνολο χαρακτηριστικών για να ξεκαθαρίσουμε τυχόν προβλήματα πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία“.

Η Valve τόνισε ότι το παιχνίδι θα είναι πιο καθαρό, φωτεινό και με καλύτερη γενική εμφάνιση. “Οι χάρτες στο Counter-Strike 2 δέχονται αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που αξιοποιούν όλα τα νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά rendering της Source 2“.

Μεγάλη βελτίωση αναμένεται να υπάρχει και στο κομμάτι του ήχου, σύμφωνα με τη Valve: “οι ήχοι του Counter-Strike 2 έχουν επανασχεδιαστεί ώστε να αντικατοπτρίζουν καλύτερα το φυσικό περιβάλλον και να είναι πιο διακριτοί“.

Τέλος, βελτιώσεις και αλλαγές θα υπάρχουν και στον τομέα του tick rate. “Προηγουμένως, ο διακομιστής αξιολογούσε τον κόσμο μόνο σε διακριτά χρονικά διαστήματα (που ονομάζονταν ticks). Χάρη στην αρχιτεκτονική ενημέρωσης sub-tick του Counter-Strike 2, οι διακομιστές γνωρίζουν την ακριβή στιγμή που ξεκινάει η κίνηση, ρίχνεται ένας πυροβολισμός ή πετιέται μια χειροβομβίδα. Ως αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το ρυθμό των tick, η κίνηση και η δυνατότητα να πυροβολήσετε θα έχουν την ίδια ανταπόκριση και οι χειροβομβίδες σας θα προσγειώνονται πάντα με τον ίδιο τρόπο“.

The post Αποκαλύφθηκε το Counter-Strike 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα