Αποκαλύφθηκαν οι δύο τελευταίες classes του Tiny Tina’s Wonderlands

Η 2K δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Tiny Tina’s Wonderlands, παρουσιάζοντάς μας τις δύο τελευταίες classes του τίτλου – τον Graveborn και τον Spore Warden.

Η class του Graveborn ενσωματώνει όλα όσα θα περιμέναμε από έναν κλασικό dark-magic χρήστη, προσφέροντας “high risk” αλλά και υψηλών ανταμοιβών gameplay style, με πολλά ισχυρά abilities που θα εξαντλούν σταδιακά επίσης την υγεία μας. Θα έχει επίσης το δικό της Demi-Lich companion, το οποίο θα κάνει

ξόρκια κάθε φορά που το κάνουμε και εμείς.

Η άλλη class που αποκαλύφθηκε είναι η The Spore Warden, που αποτελεί ένα μείγμα Ranger και Druid, καθώς αποτελεί έναν φυσιολάτρη μάγο που είναι επίσης καλός με το τόξο, έχοντας στη φαρέτρα του πολλά ξόρκια με βάση τα στοιχεία της φύσης, όπως ανεμοστρόβιλοι παγετού.

Οι δυο παραπάνω classes έρχονται να προστεθούν στις ήδη ανακοινωμένες Brr-Zerker, Stabbomancer, Clawbringer και Spellshot, κάτι που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων classes του τίτλου στις έξι.

Ωστόσο, οι παίκτες θα έχουν επίσης την επιλογή για multiclass. Ενώ θα ξεκινούν με μια μόνο επιλεγμένη class, οι παίκτες θα αποκτήσουν τελικά πρόσβαση σε ένα multiclass σύστημα, το οποίο θα τους επιτρέπει να επιλέξουν ένα δευτερεύον class slot, ανοίγοντας τον δρόμο για σωρεία διαφορετικών επιλογών για τη δημιουργία μοναδικών character builds.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα trailer για τις classes του τίτλου.

Brr-Zerker και Stabbomancer

Clawbringer και Spellshot

Graveborn και The Spore Warden

Το Tiny Tina’s Wonderlands θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 25 Μαρτίου 2022.

The post Αποκαλύφθηκαν οι δύο τελευταίες classes του Tiny Tina’s Wonderlands appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα